O fostă asistentă de la azilul de bătrâni din Afumați a povestit ce se întâmplă în centrul ororilor. Femeia a menționat că a plecat pentru că nu a mai rezistat să vadă ororile la care erau supuși bătrânii în fiecare zi.

Din nefericire, fosta angajată a primit amenințări după ce și-a dat demisia, motiv pentru care nu a alertat autoritățile.

„Nu am putut să rezist acolo”

Fosta asistentă a spus că a încercat să îi ajute pe bătrâni cu orice a putut, dar nu a mai putut rezista în acel mediu și și-a dat demisia. 

Citește și: VIDEO- Medicii fac mărturii halucinante despre bătrânii salvați. De foame, aceștia și-ar fi mâncat propriile haine: „Obiecte străine în stomac, nasturi și mărgele. De foame și-au mâncat hainele”

„Eu nu am putut să rezist acolo, adică sincer chiar aș fi vrut să schimb ceva pentru acei bătrâni. Chiar mă atașasem foarte mult de ei și aș fi vrut să schimb ceva pentru. Le duceam de acasă îmbrăcăminte, prosoape, mâncare, fructe, le împărțeam la toți. Dar mi-a fost frică să mă duc la poliție sau să spun cuiva pentru că soția patronului de acolo este polițistă”, spune fosta angajată. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Bătrânii erau ținuți în condiții mizere și dezumanizante. Unii dintre ei erau pusi la muncă.

„Când am văzut cum este situația acolo am renunțat. Oamenii de acolo nu erau tratați exact cum trebuie. Mulți dintre ei erau plini de escare, de bubițe fel și fel și stau legați la pat. Mâncarea lăsa de dorit, adică nu era chiar ce trebuie. Mulți adormeau seara nemâncați. Niște condiții groaznice”,

susține femeia.  

Fosta asistentă recunoaște că bătrânii erau adesea loviți și ținuți nemâncați.

„Erau loviți, da! Cei care erau imobilizați nu aveau nicio treabă, dacă mâncau bine. De exemplu, la ora 12 mâncau, dacă nu rămâneau nemâncați până seara la 7, 7 și jumătate. Cei care se puteau mișca erau puși la muncă, măturau prin curte să sape”, povestește femeia pentru  digi24.ro

Citește și: Suspecții în cazul azilelor groazei, conversație șocantă despre bătrânii pe care îi aveau în grijă: „Ăla cre' că trebuie strâns de gât/ I-am bătut p-ăștia de dimineață!”

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Femeia a fost amenințată să nu spună nimic. Din acest motiv ea nici nu a alertat Poliția.

„După ce am încheiat am fost sunată și amenințată să nu spun ce se întâmplă acolo în legătură cu căminul”, mai spune ea. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si