Close sidebar
Close sidebar

Fosta concurentă de la „Puterea Dragostei”, Andra Volos își va face operație de liposucție în Turcia

Fosta concurentă de la „Puterea Dragostei” își dorește să fie în cea mai bună formă, astfel că s-a programat din timp pentru intervenția estetică care va avea loc în Turcia.

Madalina Grigore,

Andra de la „Puterea Dragostei” pe mâna medicilor din Turcia.

[Sursa foto: Google]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Andra dorește să îndepărteze surplusul de grăsime din zona abdominală și din acest motiv s-a programat pentru operație la cel mai bun specialist din Turcia.

Cât costă intervenția estetică

Fosta concurentă va merge la un medic estetician unde s-a operat și iubita unui celebru designer și va fi nevoită să scoată din buzunar o sumă frumușică. Fosta iubită a lui Bogdan Mocanu s-a programat pentru intervenție în urmă cu doi ani și va plăti aproximativ 12.000 de euro.

Andra va pleca din România în primele zile ale lunii ianuarie. 

Citeste si: Mona de la „Puterea Dragostei” a trecut peste Jitaru. Cu cine s-a afișat șatena de sărbători

Ce a declarat frumoasa șatenă

„Pe 5 plec din România.

Merg în Turcia. Pentru mine noul an începe cu o schimbare, mă duc să fac o operație. Liposucție pentru un abdomen perfect, după atâta mâncare, merit și asta!

Facem abdomenul, pentru că-s perfecționistă! Și mi-am dorit de foarte mult timp asta. Costă 12.000 de euro, dar e cel mai bun doctor. Și cel mai scump, bineînțeles. I-a făcut operația asta fostei lui Philipp Plein, e bun tare medicul, e solicitat.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

M-am programat din timp, i-am scris acum vreo doi ani. Chiar mi-am dorit să ajung la el. La el prețurile încep de la 10.000 de euro în sus, iar în cazul meu, pentru că o să fie mai multe zone, mi-a pus prețul ăsta, 12.000. Am deja emoții, am intrat în starea aia … Dar o să fie bine, că e un doctor bun, plus că e bazat doar pe liposucție.

Iar acum, că tot mi-a fixat data de operație, mănânc până atunci orice.

Mănânc de șapte ori pe zi! De la sarmale la… tot ce înseamnă… Mămăliguță, tot!” , a declarat Andra.

Citeste si: Iancu Sterp i-a dat pe mână mamei Geta mașina de teren. Reacția ei când s-a văzut la volan

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI