Close sidebar
Close sidebar

Fosta finalista la Miss Italia a postat prima fotografie dupa ce iubitul ei i-a distrus chipul cu acid

Gessica Notaro, o tanara de 27 de ani, a ramas mutilata pe viata dupa ce fostul ei iubit, Jorge Edson, i-a arucat acid in fata. Barbatul neaga faptul ca el ar fi cel care i-a distrus chipul tinerei, insa se afla in arestul politiei si risca sa petreaca 12 ani in inchisoare.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Gessica lucreaza la un delfinariu din Rimini, Italia. A stat mai bine de doua luni in spital, iar acum a postat prima fotografie cu chipul ei pe o retea de socializare. Imaginea a strans peste 30.000 de aprecieri si de comentarii de incurajare, noteaza Daily Mail.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

In 2007, Gessica avea lumea la picioare. Finalista a concursului Miss Italia, si-a facut un nume in showbizul italian. Si-a indeplinit visul de a deveni cantareaţa si recent isi lansase un clip, bine primit in Peninsula.

Pe 10 ianuarie, barbatul cu care avusese o relatie de trei ani a pandit-o in apropierea locuintei ei si i-a aruncat acid sulfuric in fata. Tanara de 28 de ani nu doar ca a fost desfigurata, dar si-ar putea pierde vederea la un ochi.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI