De cand mai multe afaceri au fost trecute pe numele sau, fosta iubita a lui Gigi Netoiu castiga milioane de euro. Recent, Luchi Georgescu a fost inclusa de revista Forbes in topul celor mai influente femei din Romania, ocupand locul 20, pentru ca este actionar majoritar la un mare producator de vinuri si la o fabrica de mezeluri.

Fosta iubita a lui Gigi Netoiu castiga milioane de euro. Afacerile i-au adus 8,7 milioane de euro lui Luchi Georgescu

Intre 2014 si 2016, vinurile i-au adus un profit net de 7,5 milioane de lei lui Luchi Georgescu, in timp ce mezelurile au adus un castig fabulos, de aproape 32 de milioane de lei. In total, cele doua afaceri au adus un castig de 39,5 milioane de lei, adica 8,7 milioane  de euro!

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Fosta iubita a lui Gigi Netoiu castiga milioane de euro. Afacerile au fost trecute pe numele ei, de teama sechestrului

In ultima perioada, fosta iubita a lui Gigi Netoiu castiga milioane de euro. Luchi Georgescu a fost timp de 20 de ani partenera de viata a lui Netoiu, afacerile fiind trecute la timp pe numele lui Luchi, de frica sechestrului pe avere.

In martie 2014, Netoiu a fost condamnat la 3 ani si 4 luni de inchisoare, in Dosarul transferurilor, dar a fost eliberat conditionat in decembrie 2015, dupa ce a suferit un infarct in penitenciar.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
doctorulzilei.ro
Apneea în somn Apneea în somn
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si