Florentina Nicoleta Neagu a mărturisit de ce nu mai este cu băiatul lui Nelson Mondialu, dar și ce are de gând să facă pe viitor. Fosta iubită a lui Livian de la „Puterea Dragostei” a transmis că Livian merită ceva mai bun, dar și ea la fel.

Citeste si: Florentina, actuala iubită a lui Livian, le-a dat replica celor care o critică pentru felul în care arată: "Nu am chipul cel mai frumos, dar am..."

De asemenea, Florentina Neagu a mărturisit că nu mai există nicio șansă ca ea și Livian Pop să fie împreună din nou. Întrebată de ce a renunțat așa ușor la Livian, bruneta a transmis că știe ce poate și ce merită, așa că nu era necesar să mai stea cu el. Florentina Neagu a declarat că nu-l mai iubește pe fostul concurent al emisiunii de la Kanal D.

fosta iubită a lui livian de la puterea dragostei
Fosta iubită a lui Livian de la Puterea Dragostei.[Sursa foto: Instagram]

Florentina Neagu și Mădălin None de la „Puterea Dragostei”?!

Fosta iubită a lui Livian de la „Puterea Dragostei” a mărturisit că a refuzat o relație cu None de la „Puterea Dragostei”. Bruneta este singură în prezent și nu își dorește o relație. Flori Neagu are un corp de invidiat, la cele 52 de kg pe care le are.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Livian de la „Puterea Dragostei” și Nelson Mondialu- apariție spectaculoasă pe Instagram. Lângă cine s-au pozat cei doi

fosta iubită a lui livian de la puterea dragostei
Florentina Neagu - fosta iubită a lui Livian Pop.[Sursa foto: Instagram]

Bruneta își petrece majoritatea timpului la sala de fitness. Tânăra a lucrat intens și acum are un abdomen plin de pătrățele.

Citeste si: Florentina, fosta iubită a lui Livian, mesaj zguduitor după ce a fost părăsită de "lup": „Știi când este timpul să pleci...”

Livian de la „Puterea Dragostei” și Florentina Neagu au format un cuplu timp de câteva luni bune. Cei doi au locuit împreună și aveau planuri de viitor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si