Close sidebar
Close sidebar

Fosta iubita il vrea inapoi! L-a sunat imediat dupa ce s-a intors din Republica Dominicana si i-a spus ASTA. N-o sa iti vina sa crezi cum a reactionat fostul concurent de la EXATLON

Adevar sau provocare cu Vladimir Draghia si Stefan Floroaica! Intr-un interviu live pentru Unica, Faimosul si Razboinicul au vorbit sincer despre cele mai romantice gesturi pe care le-au facut pentru iubitele lor.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Stefan Floroica este student in anul 3 la ASE si se pregateste pentru sesiunea de restante. Razboinicul a fost in Republica Dominicana atunci cand colegii lui sustineau examenele, iar acum acestea trebuie sa recupereze, avand restante la toate materiile.

Cu toate acestea, Razboinicul nu se vede lucrand in domeniu." Nu cred, nu ma vad stand la un birou, la un calculator."

Pe langa experienta de la Exatlon, care l-a marcat, Stefan vorbeste cu nostalgie si despre sederea sa in America, acolo unde s-a indragostit de Lindsay.
"Am locuit la ea o perioada, In Maryland. Prin ea am cunoscut America mult mai bine. Am invatat sa fac surf." 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Stefan a avut parte de o surpriza de proportii dupa ce s-a intors din Republica Dominicana. Lindsay, de care s-a despartit atunci cand s-a intors din America l-a sunat. Cu toate acestea, Razboinicul nu isi doreste sa reia relatia cu ea. "M-a sunat Lindsay Am ramas prieteni si atat. Nu mai continuam..."

Intrebati care au fost cele mai romantice gesturi pe acre le-au facut fata de iubitele lor, Stefan si Vladimir au oferit raspunsuri inedite.

Cel mai romantic gest pe care l-a facut Stefan a fost catre o tanara din Anglia cu care a avut o relatie in urma cu cativa ani. Intamplarea s-a peterecut in Romania, in camera lui Stefan. Acesta avea o tabla de sah in fata oglinzii, iar tanara engezoaica l-a intrebat care este locul Reginei pe tabla." Regina sta chiar in fata mea", i-a raspuns Razboinicul.

In ceea ce il priveste pe Vladimir, acesta considera ca cel mai romantic gest pe care l-a facut pentru o femeie este compunerea unei poezii.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI