Close sidebar
Close sidebar

Fosta noră a Vioricăi Dăncilă o duce greu de când s-a despărţit de fiul acesteia! Elena face naveta de la Videle şi şi-a scos la închiriat garsoniera din Bucureşti!

Fosta noră a Vioricăi Dăncilă face naveta de la Videle la Bucureşti.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Fosta noră a Vioricăi Dăncilă face naveta de la Videle. Elena s-a separat anul acesta de Victor, fiul Vioricăi Dăncilă, cu care se însurat în 2016. Ea este consilier juridic la Primăria Sectorului 5, iar în ultima declaraţie de avere, completată în iunie 2019, reiese că are domiciliul în judeţul Teleorman, oraşul Videle.( vezi ce gafă nouă a făcut Vioricăi Dăncilă)

Fosta noră a Vioricăi Dăncilă o duce greu de când s-a despărţit de fiul acesteia! Elena face naveta de la Videle şi şi-a scos la închiriat garsoniera din Bucureşti!

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Citeste si: Dăncilă postează pe Facebook imagini cu şeful statului care refuză să răspundă la întrebările jurnaliştilor în conferinţă de presă

Fosta noră a Vioricăi Dăncilă face naveta de la Videle. Garsoniera i-a revenit la partaj 

Elena deţine o garsonieră în Bucureşti, de 35 metri pătraţi, care i-a revenit la partaj după separarea de Victor, dar nu locuieşte în ea. La rubrica veniturilor, Elena a completat că a încasat 2.700 de lei din închirierea garesonierei. Asta înseamnă că Elena face naveta de la Videle până la Bucureşti, acolo unde lucrează.

Fosta noră a Vioricăi Dăncilă face naveta de la Videle. A rămas fără apartamentul soţului

Divorţul Elenei de Victor Dăncilă a fost dovedit de faptul că din declaraţia de avere a acesteia a dispărut apartamentul de 70 de metri pătraţi al lui Victor, precum şi o maşină Volkswagen Passat, cumpărată în 2017. Mai mult, numele lui Victor Dăncilă nu a mai fost trecut în dreptul veniturilor încasate de soţ, deşi el este angajat la Curtea de Conturi, în funcţia de consilier.

Viorica Dăncilă va participa în turul 2 al alegerilor prezidenţiale, pe 24 noiembrie, alături de Klaus Iohannis.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI