Primul Revelion în calitrate de femeie liberă – așa a fost noaptea dintre ani pentru fosta noră a Vioricăi Dăncilă. Elena a intrat în 2020 într-o celebră berărie din București, la o masă mare, cu mai mulți colegi de serviciu.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Condilier juridic la Primăria sectorului 5, Elena Dăncilă s-a bucurat din plin de statutul de femeie singură. Ea a venit coafată și aranjată lșa petrecere, așa cum se cuvine pentru o femeie frumoasă. Totuși, spre deosebire de alți ani, Elena a preferat o ținută mai puțin provocatoare, de culoare neagră, cu decolteul acoperit de un voal. Tânăra din Videle a compensat însă cu o mască ce părea desprinsă din filmul ”Eyes Wide Shut”, capodopera lui Stanley Kubrick.

Citeste si: Fiul Vioricăi Dăncilă a sărbătorit Crăciunul la vila din Predeal a familiei! Victor şi ai săi s-au bucurat de o zăpadă ca în poveşti!

Divorț după nici  3 ani de căsnicie

Spre deosebire de fosta lui soție, fiul Vioricăi Dăncilă a preferat să-și petreacă noaptea dintre ani la un local din Poiana Brașov, alături de mama lui și de mai mulți lideri sociali-democrați.

Elena și Victor Dăncilă s-au separat la începutul anului trecut, iar divorțul a fost unul destul de discret, mai ales că cei doi nu au copii împreună. Cei doi au fost căsătoriți aproape 3 ani.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si