Close sidebar
Close sidebar

Fosta sotie a lui Condrea, reactie incredibila dupa moartea afaceristului: "Nu era genul care sa se omoare, ci genul care te omora el pe tine! Daca e sinucidere, l-au impins sa faca asta!”

Dan Condrea a murit aseara intr-un accident rutier in timp ce se indrepta spre casa fostei sotii.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

O prietena a fostei sotii a lui Dan Condrea a povestit pentru tolo.ro cum a aflat familia despre decesul afaceristului, mort intr-un accident rutier." La un moment dat, la uşă a apărut Filipoaie, şoferul lui de la firmă, un tip ciudat care lucrase înainte într-o instituţie de forţă”, a povestit fosta soţie amicilor, potrivit tolo.ro. Laura si Dan Condrea, patron la Hexi Pharma, au fost casatoriti 15 ani, pana in 2009, si aveau o fetita, in varsta de 10 ani, care ramasese dupa divort in grija tatalui.

"Noi ne uitam la desene animate, nu ştiam ce s-a întamplat. Şoferul nu ne-a spus, mai bine, că a protejat-o pe fetiţă(...) Nu era genul care să se omoare, ci genul care te omora el pe tine. Dacă e sinucidere, l-au împins să facă asta!”, a povestit Laura, conform sursei citate.

Citeste si: INTERVIU Ce face Dan Negru înainte de a intra pe platoul de televiziune. Gestul care i-a adus porecla de „regele audiențelor”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Oamenii au fost extaziați când au văzut la un zoo din China doi pui de panda. Apoi aceștia au început să latre- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI