Close sidebar
Close sidebar

Fosta sotie a lui Cristian Boureanu dezvaluie jurnalul fiicei sale de cand avea 8 ani: "Tata nu numai ca tipa la mine, dar ma bate rau"

Scandalul dintre Cristian Boureanu si fosta lui sotie, Irina, pare sa ia amploare. Ea a facut dezvaluiri cutremuratoare in cadrul unei emisiuni tv, spunand ca a fost amenintata de catre fostul ei sot cu moartea si violul.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Totul a pornit dupa ce in presa au aparut imagini cu fiica sa, Irina, tarata pe jos de tatal ei. Pentru a demonstra ca aceasta a dus o viata de cosmar alaturi de Boureanu si ca si fiica lor a fost batuta, femeia a facut public jurnalul Ioanei de cand aceasta avea 8 ani.

"Mama si familia. Mama tipa un pic la mine cand fac lectii. Tata nu numai ca tipa la mine, dar ma bate rau. Sotia care s-a casatorit cu el, Valentina, eu îi zic Beba. Tati s-a despartit de mami. Valentina este si ea rea, dar mai putin decat tati. Îmi place de ea, o iubesc, dar mai putin decat pe mami. Pe tati îl iubesc mai putin decat pe Valentina. Mami si Minnie, adica cainele meu, sunt cele mai bune cu mine în familie. Tati zice ca ele nu sunt din familie, dar sunt.

Mami si Minnie sunt iubitele mele. Unchiul meu Sorin e bun cu mine. Are o sotie numita Irina. Si pe mama mea o cheama Irina. Pe tati îl cheama Cristi. Buniciul cand eram mica nu-mi placea cum se purta cu mine, dar acum îmi place.(...) Familia mea este aproape cea mai frumoasa. Îmi iubesc familia", sunt randurile pe care Ioana le-a scris, potrivit b1.ro.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii au găsit cocaină în creiere mumificate ale unor italieni: Drogul a ajuns în Europa cu 200 de ani mai devreme decât se credea- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI