Fostul atacant al echipei FCSB și al Rapidului, Lucian Burdujan  a fost dat dispărut joi de către mama sa. Îngrijorată, femeia a apelat la autorități, după ce fiul ei nu ar mai trecut pe acasă și nici nu ar mai fi răspuns la telefon de luni bune.

Polițiștii în continuare îl caută pe fostul fotbalist

În luna septembrie, bărbatul ar fi fost în București.

În aceeași lună, Lucian s-ar fi văzut și cu fratele lui la Ploiești, după care el ar revenit tot la București. Cu toate astea, familia fostului fotbalist este speriată.

El este descris de polițiști ca având înălțimea de 1,80 m, 89 de kilograme, păr negru, tuns scurt, ochi căprui și constituție atletică. De asemenea, aceștia îi roagă pe toți cei care au detalii cu privire la Lucian să apeleze la numărul unic de urgență 112, fie să meargă la orice secție apropiată.

Lucian Burdujan

Lucian Burdujan este căutat de polițiști.

[Sursa foto: Poliția Română]

Citește și: O nouă metodă de fraudă pe internet: ”Este destul de simplă și eficientă pentru atacatori”- Cum poți fi păcălit într-o secundă?

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Imediat după anunțul Poliției, reporterii GSP au sunat pe numărul fostului atacant. Inițial, aceștia au crezut că este chiar el, lucru de care și polițiștii au vrut să se convingă.

„Nu este numărul lui, este al altei persoane. Cel cu care ați vorbit dumneavoastră astăzi este cineva din Teleorman”,  a transmis IPJ Neamț.

Lucian Burdujan ar fi pierdut milioane de euro la jocurile de noroc

Fosta soție a lui Lucian Burdujan a ales să facă puțină lumină în acest caz, după ce a vorbit despre viciile cu care se confrunta bărbatul în ultima perioadă. Totodată, femeia a dezvăluit și motivul pentru care Lucian ar fi decis să plece de acasă.

"Viciul lui a fost reprezentat de jocurile de noroc! E o boală. A pierdut sute de mii, milioane de euro câștigate ca fotbalist. Gândul lui era să recupereze din banii pierduți. N-am avut cu cine să discut. Mi-am refăcut viața, iar el nu s-a mai interesat de copii. Fotbalul era viața lui. Nu accepta ajutorul nimănui”, a declarat fosta soţie a lui Lucian Burdujan, conform  GSP.ro.

Lucian Burdujan

Lucian Burdujan, fost fotbalist a fost dat dispărut de familie.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Lucian Burdujan, fostul fotbalist al Rapidului, în vârstă de 39 de ani a fost dat dispărut de Poliția Română

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Aceasta a spus de altfel că bărbatul ar fi cerul mamei sale o sumă de bani, însă din cauza unui refuz vehement, Lucian Burdujan ar fi decis să-și lase familia în spate.

Recent, tatăl lui a decedat la Roma.

Și un coleg al fostului fotbalist a comentat situația, spunând că Lucian Burdujan avea probleme financiare. De asemenea, Costel Ilie a explicat pentru sursa citată că deși a avut mașini de lux și case, Burdujan a pierdut tot.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si