Ana Pal a fost in dialog cu Andrei Ciobanu, aflat inca in Republica Dominicana.  Emotionata, fosta faimoasa a tinut sa-i ceara scuze razboinicului pentru lovitura din trecut, admitand ca gestul socant a fost influentat de valul adrenalinei momentului.

Citeste si: Cine va trebui să completeze declaraţia pe proprie răspundere după data de 15 mai?

"Vreau sa imi cer scuze pentru mica mea parte de vina si vreau sa vad daca Andrei imi accepta scuzele!"  au

fost primele cuvinte ale fostei faimoase, eliminata de la Survivor Romania dupa ce l-a lovit pe razboinic in plina fata.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Andrei Ciobanu a admis ca are o parte de vina in ceea ce s-a intamplat in acea zi, punand presiune psihica pe Ana in incercarea de a o destabiliza.

Citeste si: Cod portocaliu de viscol până joi seară. Rafalele vor ajunge la 140 de kilometri la oră

"Normal ca iti accept scuzele. Pentru mine a fost ceva neprevazut, nu ma asteptam sa se intample lucrul asta!  Eu am incercat cu multi din adversari sa ii fac sa cedeze!",  a

subliniat fostul razboinic care, retrospectiv privind, regreta ca acel moment a intrerupt evolutia Anei la Survivor Romania.

Citeste si: Țigările mentolate dispar de pe piață din 20 mai

Mai mult, acesta a subliniat ca, daca nu exista acel moment, luptatoarea avea sanse sa ajunga departe in competitie. In prezent, Ana Pal s-a angajat ca ajutor de bucatar pentru a a sigura traiul familiei sale.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si