Close sidebar
Close sidebar

Fostul angajat al Bisericii, găsit spânzurat de fiu în Ajunul Bobotezei. Bărbatul de 48 de ani era cercetat penal

Marius Cătălin Genescu, un bărbat de 48 de ani, în trecut contabil-şef al Episcopiei Huşilor, s-a sinucis, duminică seară, 5 ianuarie, în locuinţa sa din judeţul Iaşi.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit primelor informaţii, Marius Genescu s-a spânzurat în locuinţa sa din satul Dancu. El locuia singur şi a fost găsit de  fiul său, care a şi sunat la 112 şi a anunţat ce s-a întâmplat.

Citeste si: Tragedie înainte de Crăciun: A fost găsit spânzurat

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

“În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă. S-a dispus efectuarea necropsiei şi cercetările continuă”, a precizat Ioana Bîlea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi, conform Adevărul.

Citeste si: Actorul Brian Tarantina a murit din cauza efectelor combinate ale mai multor substanțe

Marius Genescu şi-a dat demisia din funcţia de contabil al Episcopiei Huşilor în 2018, după ce Poliţia din Vaslui a deschis un dosar penal cu privire la detunarea unei sume de 30.000 de lei, bani care ar fi trebuit să ajungă la un lăcaş de cult.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI