Fostul director general al Administrației Naționale a Penitenciarelor, Claudiu Bejan s-a stins din viață, la vârsta de 54 de ani. În prezent, acesta era director în Secretariatul General al Guvernului, fiind unul dintre oficialii Corpului de control al premierului. 

Anunțul a fost făcut de Ministerul Justiției pe pagina de Facebook și confirmat ulterior de IPJ Constanța.

Citeste si: VIDEO| Noi detalii ies la iveală după accidentul teribil de la Iași în care au pierit 7 oameni. Cel care l-ar fi pricinuit n-ar fi trebuit să fie în acea zi, la volanul camionului

Claudiu Bejan, găsit decedat într-o cameră de hotel

„Ministerul Justiției își exprimă regretul pentru trecerea în eternitate a domnului chestor de poliție penitenciară (r) Cătălin Claudiu BEJAN, fost director general al Administrației Naționale a Penitenciarelor. Pe parcursul activității sale, sistemul penitenciar românesc a cunoscut o reală dezvoltare, cariera domniei sale constituind un reper pentru corpul profesional al polițiștilor de penitenciare. Dumnezeu să-l odihnească! Sincere condoleanțe familiei îndoliate!“- se arată în anunțul Ministerului Justiției.

Conform unor surse citate de Ziua de Constanta, Claudiu Bejan ar fi fost găsit decedat într-una dintre camerele hotelului Megalos din Constanța. Mai exact acesta ar fi fost găsit în baie. 

Ce a transmis IPJ Constanța

"Astăzi, în jurul orei 12.20, polițiștii Secției 1 din Constanța au fost sesizați cu privire la faptul că, într-o cameră de hotel situat pe bulevardul Mamaia, a fost găsit un bărbat decedat.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat persoana în cauză ca fiind un bărbat, de 54 de ani.

Pe trupul neînsuflețit nu au fost constatate urme vizibile de violență. Cadavrul a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei", spun polițiștii constănțeni.

În cauză a fost întocmit un dosar penal, cercetările fiind efectuate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale.

Polițiștii Secției 1 din Constanța au fost sesizați cu privire la faptul că, într-o cameră de hotel situat pe bulevardul Mamaia, a fost găsit un bărbat decedat.

[Sursa foto: Ziua de Constanta]

Cine a fost Claudiu Bejan

Claudiu Bejan a fost în perioada noiembrie 2002- august 2007, directorul Penitenciarului Poarta Albă, după care, din septembrie 2007 şi până în luna august 2008, a ocupat funcţia de director adjunct pentru educaţie şi asistenţă psihosocială în cadrul aceleiaşi unităţi de detenţie.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Din septembrie 2008 şi până în ianuarie 2010, Claudiu-Cătălin Bejan a fost directorul Direcţiei Reintegrare Socială din ANP, iar din februarie 2010 şi până în mai 2012, a fost director adjunct pentru educaţie şi asistenţă psihosocială în Penitenciarul Poarta Albă.

Mai departe, din luna iunie 2012 şi până în aprilie 2013, Bejan a fost directorul general adjunct al ANP, iar în luna mai 2013 a fost numit ca director general al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor. La data de 2 mai 2014 prin decret prezidențial semnat de președintele României, de atunci, Traian Băsescu, a fost avansat la gradul de chestor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si