Potrivit Cancan, incidentul ar fi avut loc cu doar două zile înainte de Revelion, într-un hotel de lux din Poiana Braşov. Pentru că s-a despărţit de fosta iubită Maria Grigoriu, Syda ar fi mers în restaurantul hotelului de lux pentru a-şi îneca amarul, iar la un moment dat acolo ar fi apărut şi Gigi Becali.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Finanţatorul FCSB s-ar fi dus la masa unde stătea Syda pentru a lua un scaun şi, din câte se pare, în momentul în care l-a recunoscut, Gigi Becali nu s-ar fi putut abţine şi ar fi avut o replică acidă la adresa fostului ginere al lui Băsescu. Scandalul dintre cei doi ar fi început după ce Becali i-ar fi replicat lui Syda: ”Dacă fostul tău socru dădea amnistia când trebuia, eu nu stăteam atâta timp în închisoare”, mai notează sursa citată.

Imediat ce ar fi auzit vorbele finanţatorului FCSB, Syda, care ar fi fost la momentul respectiv sub influenţa băuturilor alcoolice, ar fi sărit să îl bată pe Gigi Becali. Sursa citată mai scrie că Syda şi Becali au fost cu greu calmaţi de câţiva oameni ce se aflau în restaurant.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si