Close sidebar
Close sidebar

Fostul iubit al miresei s-a răzbunat la nuntă. Mirele a desfăcut "cadoul otrăvit" și a murit pe loc

Fostul iubit al miresei s-a răzbunat la nuntă, el a trimis mirilor un "cadou otrăvit" - un sistem audio pentru locuință, care era plin cu explozibili... Continuarea a fost tragică.

Sorin Negru,

Cadou otrăvit la nuntă


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un bărbat din India a fost arestat pentru asasinarea mirelui, la o nuntă care a avut loc în weekendul trecut.

Citește și: O mireasă a aflat după nuntă că mai are câteva zile de trăit

El ar fi oferit în dar mirilor un sistem muzical echipat cu explozibili care l-a ucis pe mire, potrivit Fox News.

Cadoul de la nuntă a explodat a doua zi

Sâmbătă, la o zi după nuntă, mirele, identificat drept Hemendra Merawi, în vârstă de 25 de ani, și fratele său, Rajkumar, în vârstă de 30 de ani, se aflau într-o casă, desfăcând pachetul primit.

Când l-au instalat și l-au pornit, dispozitivul a explodat. Alți cinci membri ai familiei au fost răniți.

Ambii frați au fost uciși, a relatat publicația The Express.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Tragedia care i-a lovit pe cei doi proaspăt căsătoriți și familia lor a avut loc în statul Chhattisgarh, India.

Explozia a fost atât de puternică, încât a deteriorat trei pereți ai casei și a distrus acoperișul unei case din apropiere.

Suspectul o vroia pe mireasă ca a doua soție

Suspectul, Sarju Markam, în vârstă de 33 de ani, a fost arestat la locul de muncă, un service auto unde lucrează ca mecanic.

Markam, care este căsătorit și are copii, a fost supărat după ce mireasa i-a respins dorința de a o avea ca a doua soție, a spus poliția.

La un moment dat, suspectul a sunat la viitorul mire și l-a amenințat cu moartea, a spus poliția. "Suspectul și logodnicul au avut o altercație înainte de nuntă", a declarat comisarul de poliție Lal Umed Singh.

Autoritățile bănuiesc că Markam ar fi folosit nitrat de amoniu pe care l-a furat de la o slujbă anterioară în 2015 pentru a fabrica dispozitivul artizanal.

De asemenea, ar fi folosit benzină și alte câteva materiale pentru a crea bomba distructivă. Se presupune că ar fi rugat un prieten să plaseze cadoul la locul nunții, sub mai multe cadouri.

Markam riscă acum închisoarea pe viață. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI