Vitaly Brizhatiy ar fi fost unul dintre membri echipei de securitate a lui Vladimir Putin. Se pare că acesta a fost angajat la una dintre reședințele necunoscute ale liderului rus, din Crimeea, relatează jurnaliștii de la The Sun.

Citește și: Cum arată adăposturile civile construite de armată? Imagini cu buncărele României de la Plauru pentru prevenirea bombardamentelor rusești!

Ofițerul a vorbit pentru unul dintre puținele posturi independente din Rusia, oferind o perspectivă asupra lui Vladimir Putin care se pare că este din ce în ce mai paranoic.

Fostul ofițer de securitate al lui Vladimir Putin face declarații uimitoare. Liderul rus este paranoic. „Are un bodyguard doar pentru mașina lui de spălat”

El este Vitaly Brizhatiy, unul dintre foștii agenți de securitate ai lui Vladimir Putin

[Sursa foto: The Sun]

Putin are bodyguard pentru mașina de spălat

Brizhatiy, care se pare că ar fi fost responsabil de câinii de pe moșia lui Putin, susține că a fugit din Rusia și acum locuiește în Ecuador. Bărbatul a dezvăluit că liderul rus abia dacă are încredere în propria sa echipă de securitate. Mai mult, se pare că acesta folosește chiar scafandri înarmați pentru a căuta asasini pe plajele sale private.

De asemenea, se pare că liderul rus este atât de paranoic, încât are un paznic pentru mașina de spălat.

„Atât de mult se teme pentru viața lui. Chiar și postul de operator de mașină de spălat a trebuit să fie ocupat de un ofițer”, a declarat ofițerul rus pentru TV Rain.

Citește și: UPDATE: O nouă dronă a fost găsită pe teritoriul României. Fragmentele sunt dispersate pe o suprafață de câteva zeci de metri/ ”Autoritățile române nu au o imagine obiectivă a ceea ce s-a întâmplat”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Mai mult, fostul paznic al liderului rus susține că de cele mai multe ori, Putin le oferea informații false paznicilor săi, atunci când ajungea la reședința secretă din Crimeea.

„Oamenilor li s-a spus „se odihnește într-un loc și toată lumea aleargă pentru a-l păzi, dar el s-ar fi putut afla oriunde altundeva”, a

spus Brizhaty.

Fostul ofițer de securitate a descris Olivye, palatul pe care îl deține Putin în Crimeea, drept un „mini-oraș” de lux.

„Este un loc fantastic. Există săli de fitness, fântâni, parcuri frumoase, zone de grătar și plaje”, a mărturisit Brizhaty.

Fostul ofițer de securitate al lui Vladimir Putin face declarații uimitoare. Liderul rus este paranoic. „Are un bodyguard doar pentru mașina lui de spălat”

Vilele de lux ale lui Putin din Crimeea

[Sursa foto: The Sun]

Liderul rus și-a intensificat securitatea în ultimii doi ani

Securitatea a fost prioritatea lui Putin atunci când se afla la palat. Se pare că paza a fost intensificată de la începutul războiului din Ucraina, numărul câinilor de pază triplându-se.

Civili nu au voie să acceseze proprietatea liderului rus, iar personalul trebuie să-și predea telefoanele în momentul în care sosesc la muncă.

Fostul ofițer de securitate al lui Vladimir Putin face declarații uimitoare. Liderul rus este paranoic. „Are un bodyguard doar pentru mașina lui de spălat”

Citește și: VIDEO- Putin și Kim Jong-Un, la întâlnirea de la Cosmodromul Vostocini: „Trebuie să vorbim despre cooperarea economică, despre problemele umanitare şi despre situaţia din regiune”

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Brizhatiy spune că proprietățile liderului rus din Crimeea sunt adevărate „vile de vacanță”. Se pare că Putin își petrece o mare parte din timp aici alături de prieteni, cum ar fi fostul premier, Dmitri Medvedev, dar și șeful FSB, Alexander Bortnikov.

Casele de lux au fost ascunse de rușii civili, fiind puțin probabil ca dictatorul să le folosească în aceste momente având în vedere că se află în raza de acțiune a dronelor și rachetelor ucrainene.

Acum se crede că Vladimir Putin favorizează palatele de lux echipate cu buncăre. Ascunzătoarea sa din Crimeea se află în Olyva- la sud de Sevastopol, care este atacat în mod regulat de Ucraina- de-a lungul unei linii de coastă favorizate de țarii imperiali ruși.

Se presupune că Putin a devenit din ce în ce mai paranoic și se teme pentru viața sa, pe măsură ce războiul său continuă să eșueze în Ucraina. Mai mult, se pretinde că liderul rus a supraviețuit șase tentative de asasinat de când se află la conducerea Rusiei.

Citește și: Partidul lui Vladimir Putin a câștigat alegerile în regiunile anexate din Ucraina. Alegătorii au putut vota online


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si