Close sidebar
Close sidebar

Fostul presedinte al ANAF Sorin Blejnar ramane in arest preventiv

Fostul presedinte al ANAF Sorin Blejnar ramane in arest preventiv, in dosarul in care a fost trimis in judecata pentru trafic de influenta, au hotarât, luni, magistratii Tribunalului Bucuresti, decizia lor nefiind definitiva.

,


DISTRIBUIE
acest articol

"Constata legalitatea si temeinicia masurii arestului preventiv fata de Blejnar Sorin si mentine aceasta masura", se arata in decizia luata, luni, de magistratii de la Tribunalul Bucuresti.

Decizia nu este definitiva, putând fi contestata la Curtea de Apel Bucuresti.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Fostul presedinte al ANAF Sorin Blejnar, arestat preventiv in dosarul de coruptie in care, vineri, a fost trimis in judecata, a cerut Tribunalului Prahova inlocuirea masurii arestarii preventive cu o alta masura preventiva, mai blânda, magistratii Tribunalului Prahova declinându-si competenta celor de la Tribunalul Bucuresti.

Sorin Blejnar, arestat preventiv in 8 noiembrie in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta si al carui mandat de arestare preventiva a fost prelungit definitiv pâna in 6 ianuarie, a cerut Tribunalului Prahova inlocuirea masurii arestarii preventive.

Sursa: News.ro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI