Close sidebar
Close sidebar

Fostul principe Nicolae, mesaj pentru romani la o saptamana de la inmormantarea Regelui!

Fostul Principe Nicolae se simte legat de poporul roman, astfel ca a tinut sa trimita un mesaj tuturor cetatenilor tarii!

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cu ocazia sarbatorilor de iarna, Nicolae Medforth-Mills a tinut sa trimita un mesaj romanilor prin intermediul retelelor sociale!

"Craciunul bate la usa sufletelor noastre dupa inca un an in care am muncit, am sperat, ne-am intristat, au plecat oameni din vietile noastre in timp ce altii abia au sosit. Este o perioada de regasire cu cei dragi, de reintoarcere catre noi insine. Este si un prilej ca noi, romanii, sa incercam sa fim mai buni unii cu ceilalti.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Oriunde va aflati, eu si Alina va dorim sa aveti Sarbatori frumoase si un Craciun in pace alaturi de toti cei dragi. Sa ne bucuram ca-i avem aproape si sa ii cinstim cum se cuvine pe cei care au plecat dintre noi, dar ne-au lasat mai bogati sufleteste.

Craciun linistit si luminos tuturor romanilor, oriunde va aflati!", a postat fostul Principe Nicolae pe pagina personala de facebook.


 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI