Close sidebar
Close sidebar

Fostul sef al grupului Fiat Chrysler a murit. Sergio Marchionne demisionase in urma cu cateva zile

A murit Sergio Marchionne, fostul sef al grupului Fiat Chrysler. Barbatul avea 66 de ani si suferea de probleme grave de sanatate dupa ce a fost supus unei interventii chirurgicale la urma in urma cu un an.

L. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Sergio Marchionne a demisionat din functia de director executiv al grupului Fiat Chrysler si al Ferrari, weekendul trecut pe fondul unor probleme grave de sanatate. Postul sau a fost preluat de Mike Manley. Marchionne era omul care  condus procesul formarii noii companii Fiat Chrysler Automobiles (FCA), inregistrata in Olanda, cu domiciliu fiscal in Londra si listata la bursa de la New York, noteaza The Wall Street Journal.

El este onsiderat CEO-ul care a care a modelat istoria moderna a grupului Fiat Chrysler si unul din titanii industriei auto din Europa. Presa italiana a relata ca Sergio Marchionne a suferit un embolism in timpul unei operatii de umar, in urma caruia i-a fost afectat creierul si ar fi intrat in coma.

"Din nefericire, lucrul de care ne temeam s-a intamplat. Sergio Marchionne, omul si prietenul, a plecat”, a declarat, intr-un comunicat, John Elkann, reprezentantul familiei Agnelli si presedintele FCA.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

sursa: ournet.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI