Jan Hilgen, fostul sot al Angelei Similea, s-a insurat cu cantareata in 1974, iar casnicia s-a incheiat dupa 17 ani, in 1991, din cauza derapajelor olandezului.  „Ei bine, soţul meu, deci, venea târziu, marcat de această boală, eu consider că e o boală de care n-a putut scăpa, băutura, şi mă apostrofa: «Ce eşti tu? Cine eşti tu? Tu eşti un nimeni, un rahat…». Eu nu mai cântam, nu mă mai chema nimeni, stăteam încremenită, perplexă de ceea ce vedeam la televizor, cu genunchii adunaţi sub mine pe o canapea… Iar el mă apostrofa cu dispreţ.

A şi plecat până la urmă”, a marturisit Similea in cartea biografica „Angela-cantec si ruga”.

Fostul sot al Angelei Similea. Jan Hilgen s-a recasatorit cu o directoare

Ulterior, Angela s-a recasatorit cu Victor Surdu, iar Hilgen cu Sanda, directoare de serviciu în cadrul Autorităţii Naţionale pentru Cercetare Ştiinţifică. Olandezul a avut mari probleme cu legea la sfarsitul anilor 90-inceputul anilor 2000.  „În 1998, din postura de director general al reprezentanţei din Bucureşti a firmei “Tehnical Transactions International Establishment”, Hilgen a fost cercetat penal pentru obţinerea frauduloasă a două credite bancare. Primul credit era de 480.000 de dolari, contractat în 1993, iar cel de-al doilea, de 622.000 de dolari, luat în 1995. Ca urmare a neachitării lor şi prin neplata dobânzilor, prejudiciul creat de Hilgen s-a ridicat la 1,7 milioane de dolari”, s-a scris in presa.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Fostul sot al Angelei Similea. A vrut sa insele Federatia de Atletism

Necazurile nu s-au terminat pentru fostul sot al Angelei Similea.  „Politisti din Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti- Serviciul Poliţiei Economico- Financiare, au început urmărirea penală împotriva lui HILGEN JAN DAVID, 59 ani din Olanda, pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune. În luna octombrie 2002, sus- numitul în calitate de asociat şi administrator la S.C. „TECHNICAL TRANSACTION INTERNATIONAL IMPEX” S.R.L., cu sediul la reşedinţa sa, a emis o factură de vânzare echipamente sportive în valoare de 250.447.424 lei, către Federaţia Română de Atletism, fără a deţine în realitate aceste echipamente şi fără a le achiziţiona ulterior, deşi Federaţia a achitat contravaloarea facturii.  Prejudiciul a fost recuperat în totalitate prin aplicarea sechestrului asiguratoriu. Cercetările sunt continuate cu cel în cauză în stare de libertate”,  scriau agentiile de presa in 2002.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si