Close sidebar
Close sidebar

Fostul soț al Danei Roba avea discernământ atunci când a desfigurat-o în somn. Daniel Balaciu: „A început să mă scuipe și să mă lovească. Am încercat să mă apăr”

Daniel Balaciu spune că ar fi vrut să se apere atunci când s-au încins spiritele în casă. Așadar, i-a aplicat vedetei 8 lovituri de topor în cap. Se pare că bărbatul avea discernământ atunci când și-a mutilat soția. Ce a spus în apărarea sa.

Estera Maria,

Fostul soț al Danei Roba avea discernământ atunci când a desfigurat-o în somn. Daniel Balaciu: „A început să mă scuipe și să mă lovească. Am încercat să mă apăr”

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Daniel Balaciu a fost supus unei expertize psihologice pentru a aflat dacă avea sau nu discernământ la momentul la care și-a mutilat fără milă soția cu un ciocan.

Vedeta și fetițele sale încă trăiesc o adevărată dramă și în curând va fi supusă unei noi intervenții.

Daniel Balaciu era în deplinătatea facultăților mintale atunci când și-a mutilat soția

„S-au făcut mai multe expertize. În cadrul expertizei telefonice procurorii au aflat detalii despre tot. El s-a dus cu poliția apoi și a luat cearceaful din tomberon, ciocanul și i le-a adus procurorului.

A fost audiat de două ori de anchetatori acasă câte șase ore, apoi a fost audiat de trei ori la Parchet.

Citește și: Drama prin care trec fetițele Danei Roba. Micuțele au văzut absolut tot ce a pățit mama lor! „Frica se va extinde”

I s-a făcut și expertiză psihologică și au constatat că era în toate facultățile mintale. A vrut să mă omoare cu sânge rece! A premeditat tot, sunt absolut sigură”,

a declarat Daniela Roba, citată de Fanatik.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Bărbatul a fost arestat preventiv în urma incidentului șocant care a împietrit toată România.

„A început să mă scuipe și să mă lovească. Am încercat să mă apăr”

Fostul soț al Danei Roba a spus ce s-a petrecut în acea noapte. El susține că a încercat să se apere în fața soției sale care ar fi început conflictul. Potrivit lui, aceasta era „foarte violentă”, motiv pentru care, potrivit celor întâmplate, i-a aplicat 8 lovituri de topor în cap.

„A început să mă scuipe și să mă lovească cu o jucărie de lemn în zona capului și a mâinilor, iar eu am încercat să mă apăr.  Când am văzut că nu se mai oprește, eu am luat un obiect ca să mă apăr și am început să o lovesc înapoi.  Nu mai țin minte ce s-a întâmplat după, deoarece a fost în legitimă apărare, soția fiind foarte violentă.

Trebuie să menționez faptul că am început să conștientizez ce se întâmplă în momentul în care am văzut-o pe Dana în pat plină de sânge. În momentul acela am sunat la 112 și am chemat ambulanța. 

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: Dana Roba, din nou la spital? Vedeta va ajunge de urgență la doctor! „Sunt într-o stare atât de gravă”

Nu îmi aduc aminte cu ce obiect am lovit-o pe soția mea. În acel moment, eu eram convins că Dana mă poate omorî. Nu am intenționat niciodată să o lovesc și nu îmi aduc aminte ce s-a întâmplat atunci. Tot ce știu este că mi-a fost frică pentru viața mea”, a declarat Daniel Balaciu, fostul soț al Danei Roba. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI