In 2012, la zece ani de la moartea tatalui lor, Daniel si Ciprian Prodan, fratii fotbalisti din Satu Mare, au organizat un turneu de fotbal in amintirea celui care fusese Cornel Prodan, la care au fost invitate multe glorii cu care Didi impartise vestiarul si victoriile "generatiei de aur".

Apoi, in 2013, pentru fostul fundas al Stelei si al lui Atletico Madrid a venit momentul despartirii de mama, care s-a stins la doar 61 de ani.
"Cu suflete indurerate si ochii plini de lacrim i anuntam trecerea in nefiinta a celei care a fost mama, soacra si bunica PRODAN MARIA(MIMI) din Satu Mare. Fii in continuare mama noastra rugatoare si acolo in cer. Nu te vom uita niciodata, draga noastra maicuta. Dumnezeu sa-ti dea odihna vesnica!", era mesajul scris de Prodan in amintirea mamei lui. Casatorit, tata a doi copii, Daniel Prodan (44 de ani) s-a stins din viata aseara, la locuinta sa din Pipera, ca urmare a unui infarct.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si