Jucătorul care a trecut și pe la FC Barcelona a fost acuzat de hărţuire sexuală, deţinere ilegală de armă şi agresiune și și-a recunoscut vina în acest caz.

Condamnat la închisoare cu suspendare

Aflat într-un club de noapte din Istanbul, Arda Turan i-a făcut avansuri lui Ozlem Ada Sahin, soția cunoscutului artist Berkay Sahin, potrivit fabatik.ro. Cântărețul și-a dat repede seama ce se petrece, a mers la soția sa și a trimis-o afară din club pentru a discuta cu ea.

Fotbalistul a profitat de faptul că Berkay nu a fost atent și l-a lovit cu pumnul în față, spărgându-i nasul și buza. Acesta s-a dus la spital pentru a fi supus unei intervenții chirurgicale.

Citeste si: Caz uluitor la spitalul județean din Botoșani. Cum a intrat un pacient în salon

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Însă, jucătorul a mers la spital și i-a spus artistului că nu știa că femeia este soția sa și i-a înmânat un pistol spuându-i că poate să-l omoare pentru gestul făcut. La aproximativ un an de la incident, Arda Turan a fost condamnat la doi ani, opt luni și 15 zile de închisoare cu suspendare.

Fotbalistul va avea o perioadă de cinci ani de probațiune, astfel că dacă va recidiva în această perioadă el va ajunge după gratii.

Citeste si: Monstrul din Caracal, declarație șocantă: „Păstram oasele în curte ca să hrănesc animalele”

„Nu sunt vinovat de nimic. Nu am comis vreun fel de infracțiune”

Arda Turan a fost acuzat de folosire de arme de foc, deținere de arme de foc fără licență și vătămare corporală.

„Sunt fericit că s-a terminat așa, nu sunt vinovat de nimic. Nu am comis vreun fel de infracțiune, au existat persoane care au făcut mărturii mincinoase. Eu sunt un profesionist și îmi doresc să îmi fac treaba cât mai bine pe teren, pentru a asigura familiei mele un trai cât mai bun”, a spus Arda Turan după aflarea sentinței.

Citeste si: Doliu în lumea sportului. A murit la doar 31 de ani

În schimb, Berkay Sahin este total nemulțumit de decizia judecătorilor. „Nu mi se pare corect, nu a fost acuzat pentru toate lucrurile pe care le-a făcut. A fost extrem de beat și extrem de agresiv. Nu mai are voie să fie implicat în vreun scandal timp de cinci ani, dar tot ar fi trebuit pedepsit mai aspru”, a afirmat artistul turc.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si