Jarzinho Pieter a fost găsit fără suflare de coechipierii săi din naționala Curacao. Aceștia se aflau în antonament înaintea meciului cu Haiti, din cadrul Ligii Națiunilor, zona CONCACAF, care este programat miercuri, 11 septembrie. Moartea lui Jarzinho a venit după ce duminică, 8 septembrie, Curacao s-a impus în fața celor de la Haiti cu 1-0, iar acesta a fost rezervă neutilizată, relatează fanatik.ro.

Citeste si: VIDEO| Ultima zi de înscriere pentru românii din diaspora care vor să voteze la prezidențiale

Găsit mort în camera hotelului

Imediat după ce Jarzinho Pieter a fost găsit mort în camera hotelului unde se afla cu reprezentativa Curacao, Eloy Room, portarul titular, a postat, pe o pagină de socializare, un videoclip în care toți componeții lotului au fost surprinși când se roagă în memoria fostului lor coechipier.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Halit Ergenc si Berguzar Korel revin in casele romanilor, odata cu difuzarea celui de-al doilea sezon al serialului istoric „Patria mea esti tu”

Portarul a fost proclamat în iunie 2018 campion al Cupei Regelui, după ce reprezentativa Curacao s-a impus la loviturile de la 11 metri în fața Vietnamului.

Citeste si: Calendar ortodox- Vezi ce sărbătoresc creștinii astăzi


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si