Close sidebar
Close sidebar

Fotbalist de 28 de ani, mort într-o tragedie aviatică! Emiliano semnase recent cu o echipă din Anglia!

Avionul privat de mici dimensiuni, de tip Piper Malibu, în care se afla fotbalistul argentinian Emiliano Sala, a fost dat dispărut, luni seară, în timp ce se afla deasupra Canalului Mânecii, după ce a pierdut contactul cu controlorii de trafic.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Sala se întorcea la Cardiff, pentru a se alătura echipei la care fusese transferat sâmbătă, după o scurtă vizită la Nantes, unde a călătorit cu acelaşi aparat pentru a-şi lua la revedere de la foştii lui colegi.

Piper Malibu este un monomotor care poate transporta şase persoane, pilotul şi cinci pasageri. În aparatul dispărut se aflau numai Sala şi pilotul.

Autorităţile din Insula Guernsey au anunţat, marţi, că două ambarcaţiuni şi cinci aparate de zbor au cercetat o suprafaţă de 1.150 de mile pătrate în apele Canalului Mânecii, fără a da de urma avionului dispărut.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Avionul a plecat de la Nantes luni, la ora locală 19.15, cu direcţia Cardiff, zburând la o altitudine de 5.000 de picioare (1.650 de metri). După ce a depăşit Insula Guernsey, a cerut să coboare, iar contactul cu avionul s-a pierdut când acesta era la o altitudine de 2.300

de picioare. Apelul primit de Garda de Coastă din Guernsey privind dispariţia aparatului, la 15 mile nord de Guernsey, a fost la 20.23. Două elicoptere, unul francez, cu baza la Cherbourg şi unul britanic, au început imediat căutările, dar le-au oprit la ora 02.00, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile (vânt, valuri, vizibilitate redusă). Căutările au fost reluate la ora 08.00 şi oprite în seara zilei de marţi, din cauza întunericului.

Argentinianul Emiliano Sala de 28 de ani semnase cu gruparea Cardiff City de pe locul 18 din Premier League, pentru 15 milioane de lire sterline.

Oficialii de la Cardiff City spun că avionul nu aparținea clubului!

Cardiff City a dezminţit că avionul în care se afla Emiliano Sala şi care a dispărut deasupra Canalului Mânecii ar fi aparţiunt clubului sau vreunei persoane din conducere, aşa cum a afimat mama fotbalistului, informează lefigaro.fr



"Am discutat cu jucătorul şi l-am întrebat dacă doreşte să-i aranjăm zborul, care, sincer, ar fi fost unul comercial. El a refuzat şi şi-a făcut propriile aranjamente. Nu pot să vă spun cine a organizat zborul pentru că nu ştiu în acest moment, dar cert nu a fost Cardiff City", a declarat preşedintele clubului, Mehmet Dalman.

Mama fotbalistului Emiliano Sala a declarat că avionul în care se afla fiul său şi care a dispărut de pe radar deasupra Canaului Mânecii i-ar fi aparţinut preşedintelui clubului Cardiff City.

"Avionul este al preşedintelui clubului Cardiff. Ni s-a spus că avionul a dispărut şi că îl caută. Suntem în contact minut cu minut", a declarat ea, marţi, postului argentinian C5N.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI