Un bărbat a căzut în gol cu bicicleta, în Piatra-Neamț, de pe o punte pietonală, unde se realizau lucrări. În urma impactului, bărbatul a murit pe loc. Șantierul era semnalizat cu un panou care anunța pietonii că sunt lucrări. 

avertizare de santier in lucru

Șantier Piatra-Neamț

[Sursa foto: Stirile Kanal D]

A căzut în gol cu bicicleta și a murit

Un bărbat de 69 de ani a căzut în gol cu bicicleta, aproximativ 6 metri, de pe o punte pietonală din Piatra-Neamț.

În urma impactului puternic, bărbatul și-a pierdut viața. 

Se pare că bărbatul circula cu bicicleta pe puntea pietonală a podului. Potrivit primelor informații, bărbatul a trecut gardul de delimitare al șantierului, după care a căzut în gol 6 metri.

bicicleta cazuta rasturanta

Un bărbat a căzut cu bicicleta în gol

[Sursa foto: Stirile Kanal D]

Șantierul era semnalizat cu un panou care avertiza că pe pod se realizează lucrări. Puntea pietonală ar fi fost delimitată cu un gard de plase metalice.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

"Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că, un bărbat în vârstă de 69 de ani, din Piatra-Neamț, ce se deplasa pe o bicicletă, ar fi trecut de gardul de delimitare al unui șantier în lucru, ce

era îngrădit cu plase metalice și mesaje de avertizare, ar fi pătruns pe puntea pietonală, căzând în gol de la o distanță de aproximativ 6 metri", a transmis IPJ Neamț.

La fața locului s-au deplasat echipaje din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț și un echipaj medical. Din nefericire, medicii au constat decesul bărbatului de 69 de ani, iar trupul acestuia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț pentru efectuarea necropsiei.

Citește și: Timeea avea 24 de ani și era profesoară de română la Arad. Ea și sora ei au fost strivite de un buldozer care a căzut în mers de pe o platformă direct pe mașina lor

pod santier fara protectie

Podul de pe care a căzut bărbatul cu bicicleta

[Sursa foto: Stirile Kanal D]

Dosar penal pentru ucidere din culpă

Autoritățile cercetează circumstanțele în care s-a produs tragicul eveniment. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de ucidere din culpă.

Mai multe informații sunt transmise de inspector Ciofu Ramona, din cadrul IPJ Neamț:

Tragicul accident în care bărbatul de 69 de ani și-a pierdut viața a avut loc pe data de 28 noiembrie 2023.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si