Este cunoscut faptul că afacerile românești fac furori atât la noi, cât și peste hotare.

De data aceasta, un român a devenit antreprenor, în schimbul locului de muncă, iar acum face furori în toată lumea cu lucrările sale impecabile.

Citește și: Lemnul e artă, pasiune și afacere

FOTO - Afacerea cu care un român a dat lovitura. Bărbatul realizează construcții unice în lume

Casă din lemn

[Sursa foto: stirileprotv.ro]

Afacerea cu care un român a dat lovitura

George Merlușcă este un bărbat din Bacău care a clădit o afacere incredibilă. El a reușit să își deschidă o fabrică de case din lemn, cu ajutorul fondurilor europene, iar ulterior a digitalizat procesul de producție al acestora.

Românului i-au trebuit peste 10 ani de muncă și dedicare, pentru ca visul său să devină realitate.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

FOTO - Afacerea cu care un român a dat lovitura. Bărbatul realizează construcții unice în lume

Casă din lemn

[Sursa foto: stirileprotv.ro]

Citește și: Bordelul din România unde partidele de amor erau filmate. În „afacere” sunt implicați 6 bărbați, printre care un antrenor de fotbal și un fost primar

Prin creațiile sale unice, George a reușit să aducă un suflu nou în ceea ce privește modul de lucru și producție în țara noastră. Astfel, el a venit cu inițiativa și le-a creat muncitorilor săi un mediu benefic de lucru.

„A fost inițiativa mea de a schimba concepția de firmă tradițională și un mediu tradițional de lucru. Din punctul meu de vedere, era nevoie de a aduce vibe-ul de IT și al companiilor mari în Comănești Bacău”,  a declarat George Merlușcă, la  Știrile Pro TV.

Citește și: Cum protejezi reputația companiei tale în vreme de criză

FOTO - Afacerea cu care un român a dat lovitura. Bărbatul realizează construcții unice în lume

Casă din lemn

[Sursa foto: stirileprotv.ro]

Creațiile sale, cunoscute la nivel internațional

Se pare că munca și dedicarea sunt elementul cheie care au făcut ca produsele create de firma lui George să ajungă în toate colțurile lumii, fără excepție.

Deși sunt țări dezvoltate, cele precum America, Islanda sau Panama au ales creațiile 100% românești, produse chiar într-un sat din Bacău. 

Citește și: Daniela Gyorfi, dezvăluiri neașteptate! Cum și-ar fi împărțit artista averea dacă avea mai mulți copii: "Așa mi se pare normal"| EXCLUSIV

Succesul financiar  se simte și el, deoarece în anul 2022, valoarea comenzilor din case din lemn a fost peste 5 milioane de euro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si