Close sidebar
Close sidebar

FOTO- Bianca Pop va deveni mămică pentru prima dată. Cum arată fosta ispită însărcinată în 7 luni

Bianca Pop traversează una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei, iar bruneta pare că s-a liniștit și duce o viață echilibrată.

Diana Bostan,

Bianca Pop


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Bruneta a postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii cu burtica de graviduță. Fosta ispită este însărcinată în șapte luni.

Bianca Pop și-a arătat burtica de gravidă

Aceasta locuiște în Spania, alături de iubitul său, George Tomaziu. Bruneta este extrem de fericită și mândră de burtica sa.

Citește și: Conflictul dintre Bianca Drăgușanu și fosta soție a lui Gabi Bădălău continuă: ”Ea se manifestă prin bătăi, prin ieșiri necontrolate”

Bianca Pop a pierdut o sarcină, iar acum așteaptă cu nerăbdare momentul în care își va strânge fetița în brațe.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Bianca Pop

Ce a spus Bianca Pop despre sarcină

'' Voi avea o fetiță. Mă simt foarte bine, nu am avut deloc grețuri și nici nu mi-a fost rău. Eu am aflat aproape la cinci luni de sarcină că sunt gravidă. Eu tot ziceam că sunt balonată, că m-am îngrășat, nu acceptam, iar George tot zicea că nu, că ești însărcinată.

Îmi spuneam eu singură că m-am balonat, că am băutut sucuri, că am mâncat.

Citește și: Bianca Pop a fost la un pas de moarte după ce a ajuns să cântărească doar 35 de kilograme

Nu aveam grețuri, nu nimic. Mami mi-a tot zis că sunt însărcinată și mi-am făcut un test, a ieșit o linie roșie și una rozalie.

M-am dus după la spital și când mi-a făcut ecografie mi-a zis că ce mare e, ce mișcă, am rămas înțepenită, nu mă așteptam, am rămas mută. Nu eram pregătită, în primele două zile am fost șocată, depresivă. Nu am planificat.'',  a mărturisit Bianca Pop, în exclusivitate pentru SpyNews.ro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI