În acest an, numărul de vizitatori zilnici a fost redus pentru a oferi o experiență mai plăcută și mai relaxantă pentru toți cei care ajung aici.

FOTO - Cea mai mare grădină cu flori din lume a fost deschisă pentru vizitatori. Unde se află aceasta

Citește și: EXCLUSIV: Românii au ales să plece din țară în vacanța de Paște/Roxana Ilinca: ”Foarte multă lume ne-a cerut extraordinar de mult Asia, Thailanda, Vietnam”

Această destinație este populară în întreaga lume pentru spectacolul natural pe care îl oferă și mulți oameni vin aici pentru a se relaxa și a se bucura de frumusețea naturii.

Grădina Keukenhof din Olanda primește zilnic 40.000 de vizitatori

Pentru a putea vizita grădina Keukenhof, care se află în Olanda, toți cei interesați trebuie să facă o rezervare în avans, din cauza cererii mari de bilete. Numărul de vizitatori permis zilnic a fost redus cu 30% față de anii precedenți, astfel că doar 40.000 de persoane pot să intre în fiecare zi.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

FOTO - Cea mai mare grădină cu flori din lume a fost deschisă pentru vizitatori. Unde se află aceasta

Citește și: Țara în care studenții au o vacanță de o săptămână pentru a se îndrăgosti/"Bucurați-vă de flori, mergeți să vă îndrăgostiți"

"Dorim ca primul nostru vizitator să vadă culorile, iar ultimul vizitator să vadă și el culorile. În fiecare săptămână avem o imagine diferită a Keukenof", a declarat Jeroen Duyster, directorul grădinii.

FOTO - Cea mai mare grădină cu flori din lume a fost deschisă pentru vizitatori. Unde se află aceasta

În fiecare an, parcul este deschis pentru o perioadă de două sau trei luni, în funcție de condițiile meteo.

Citește și: EXCLUSIV: Maria Dinulescu, de la actriță la agent imobiliar în Dubai/ ”Muncesc 1000% și încerc sa fiu varianta mea excepțională”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si