Adelin, un tânăr de doar 16 ani din Nanov, a decis să încheie socotelile cu viața. El a fost găsit fără suflare miercuri seară, la data de 24 mai, în localitatea Nanov din Teleorman. 

Tânărul a murit după ce și-a pus capul pe șinele de tren și a fost decapitat, în apropiere de gara Alexandria Nord.

FOTO - Cine este Adelin, tânărul de doar 16 ani care s-a lăsat decapitat de tren? Băiatul și-a pus capul pe șinele de tren după ce ar fi strâns o datorie mare la păcănele

Adelin, băiatul care a sfârșit decapitat în Alexandria

[Sursa foto: wowbiz.ro]

Adelin a murit decapitat de tren, din cauza unei datorii la păcănele

Adolescentul urma să împlinească peste câteva zile vârsta de 17 ani. El a decis să încheie rapid socotelile cu viața și a așteptat primul tren, pentru a-și duce planul halucinant la îndeplinire.

Din păcate, mecanicul trenului l-ar fi văzut mult prea târziu pe Adelin, motiv pentru care nu a reușit să evite tragedia.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Din primele informații, Adelin s-ar fi sinucis din cauza unor datorii pe care le-ar fi strâns la jocurile de noroc.

FOTO - Cine este Adelin, tânărul de doar 16 ani care s-a lăsat decapitat de tren? Băiatul și-a pus capul pe șinele de tren după ce ar fi strâns o datorie mare la păcănele

Adelin, băiatul care a sfârșit decapitat în Alexandria

[Sursa foto: wowbiz.ro]

Lacrimi de durere, după ce Adelin s-a dus către ceruri

Acesta este un nou caz care a șocat România, după ce Alexandru, un tânăr din Vâlcea, și-a dat foc în plină stradă, la prima oră a dimineții.

„El este tanarul cu chip de inger care s-a sinucis langa halta Alexandria Nord. Adelin avea doar 16 ani, urmand sa faca 17 in cateva zile. Nimeni nu stie de ce a recurs la acest gest, insa se pare ca ar fi avut datorii din cauza jocurilor de noroc.

In fotografiile de pe retelele sociale e doar un zambet, insa uneori in spatele acestuia se poate ascunde o mare suferinta.

Tanarul aflat la inceput de drum in viata, originar din Nanov, localitate de langa Alexandria, a decis sa isi puna capat zilelor, punand capul pe calea ferata care leaga Alexandria de Rosiori de Vede. Acesta a fost decapitat pe loc de singurul tren care trecea la acea ora pe acea linie. Imaginile cu care s-au confruntat anchetatorii au fost de groaza, intrucat mecanicul trenului nu a mai putut evita inevitabilul.

Gestul este cu atat mai macabru cu cat vine la doar o zi dupa ce un alt tanar, din alt judet, a decis sa isi dea foc chiar in fata unei agentii de pariuri, dupa ce pierduse 3000 lei.

Dumnezeu sa-i ierte!”, este mesajul publicat pe o pagină de Facebook din Alexandria


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si