Close sidebar
Close sidebar

FOTO - Cum arăta la 18 ani femeia cu cei mai mari obraji din lume: „Erai o fată obișnuită, dar acum ești specială”

Un model ucrainean i-a uimit pe internauții din toată lumea după ce și-a etalat pomeții pe social media. Ea este cunoscută ca fiind „femeia cu cei mai mari obraji din lume”.

Estera Maria,

Cum arăta la 18 ani femeia cu cei mai mari obraji din lume: „Erai o fată obișnuită, dar acum ești specială”

[Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Anastasia Pokreshchuk a cheluit mii de euro pentru a avea „cei mai mari obraji din lume”. Modelul ucrainean a distribuit în mediul online o fotografie rară cu de la 18 ani, înainte de a se opera.

În prezent, tânăra este total schimbată și nu mai arată deloc ca la 18 ani. 

Cum arăta la 18 ani femeia cu cei mai mari obraji din lume

Tânăra a postat pe o rețea de socializare un colaj cu ea, însoțit de descrierea „18 vs 34” (n.r. ani). Schimbările sunt într-adevăr dramatice.

Citește și: El este cel mai puternic copil de 10 ani din lume. Poate ridica greutatea unui frigider și mănâncă 3.000 calorii pe zi

Înainte avea părul șaten și pomeții deloc proeminenți. În prezent, Anastasia are părul roz, machiaj îndrăzneț, o piele fine, buzele pline, dar și un fizic nou pe care îl afișează ori de câte ori are ocazia și pentru a ieși în evidență, adesea poartă topuri decoltate.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Tânăra susține că a pierdut numărul intervențiilor avute la nivelul pomeților. Urmăritorii săi au sesizat schimbarea dramatică.

„Ești specială acum!”

Pe  internet, oamenii au avut diverse păreri cu privire la aspectul său fizic din prezent. Unii sunt îngrijorați și spun că a mers mult prea departe în această călătorie „nebună” de a avea cei mai mari obraji din lume, alții au complimentat-o.

„Ce diferență! Erai o fată obișnuită, dar acum ești specială!”, a spus cineva.

„La 18 ani arătai mai bine”/ „Erai atât de frumoasă la 18 ani!”, au mai spus unii internauți.

Cu toate acestea, modelul nu este deranjat de niciuna dintre păreri. Anastasia le împărtășește fanilor săi rezultatele operațiilor estetice ori de câte ori are ocazia!

Cum arăta la 18 ani femeia cu cei mai mari obraji din lume: „Erai o fată obișnuită, dar acum ești specială”

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Recent, ea a făcut o postare pe contul ei de Instagram, acolo unde îi mulțumea doctorului plastician: „Toată frumusețea mea din ziua de astăzi este datorată lui @plastikainstabul. Dar... vreau puțin mai mult!”

Citește și: Mai mulți studenți au descoperit o ființă misterioasă în subsolul casei lor: „Imaginați-vă ce s-ar fi putut întâmpla...”

Care este următoarea dorință „plastică” a Anastasiei

Recent, Anastasia a menționat că își dorește sâni mai mari. Cu toate acestea, tânăra se confruntă cu o problemă. Se pare că în Turcia nu se mai produce mărimea implantelor dorite de ea.

Tânăra se bucură de faimă și succes în mediul online. Recent, ea le-a vorbit oamenilor din online despre noua procedură și a postat un videoclip cu ea întinsă pe un pat de spital. Videoclipul a făcut 5.000 de likeuri.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI