Doi urși au fost văzuți pe drumul spre Vidraru. Cel mai mare dintre ei a fost încolțit de doi câini agresivi. 

În imaginile surprinse se vede cum ursul cel mare stă pe marginea drumului, pe o bucată de beton, încercând să evite patrupezii agresivi. Câinii au început să latre atunci când au văzut ursul cel mare în fața lor.

Citește și: FOTO/VIDEO- Șerpii pun stăpânire pe România! Imagini halucinante din Drobeta și Cluj, acolo unde reptilele se simt ca la ele acasă: „Șarpe de peste 150 de cm!”

Ursul care a circulat mai multe zile prin Brașov a fost prins

Un urs care săptămâna trecută și-a făcut apariția în mai multe zone din municipiul Brașov, inclusiv în parcarea unui mall din oraș, a fost prins, luni de dimineață. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Animalul a fost eutanasiat din cauza rănilor grave suferite după ce a căzut de la primul etaj al parcării mall-ului.

Ursul a fost eutanasiat

Un urs care în cursul săptămânii trecut şi-a făcut apariţia în cartierul Răcăcău şi pe Calea Bucureşti din municipiul Braşov a fost prins de către autorităţi, luni dimineaţă.

Citește și:  VIDEO- Misiunea incredibilă a pompierilor din Hunedoara! Au salvat de la moarte o cățelușă, captivă într-o conductă de deversare: „Felicitări!”

Potrivit datelor furnizate de oficialii  Primăriei Brașov, luni dimineață, în jurul orei 04:30, animalul a intrat în parcarea unui mall, a urcat la priimul etaj al parcării și de acolo a ieșit pe un balcon. A vrut să scape de captivitate și a căzut de la înălțime. Animalul a reuşit să plece, fiind prins de către echipa de intervenţie pe strada Romană din municipiu.

„Având in vedere rănile pe care le avea, s-a luat decizia eutanasierii lui. De la intrarea în parcarea mall-lui şi până la prinderea lui a fost monitorizat de echipa de intervenţie şi nu a reprezentat nici un risc pentru braşoveni”, precizează oficialii administraţiei locale. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si