Poliția din Constanța a întocmit două dosare penale pentru braconaj piscicol. Autoritățile au constatat două infracțiuni la regimul rutier și au verificat peste 150 de vehicule.

În perioada 7-9 aprilie, polițiștii din cadrul Serviciului Ordine Publică au desfășurat o acțiune pentru verificarea respectării normelor legale privind circulația, depozitarea, prelucarea și comercializarea peștelui, produselor din pește și a altor viețuitoare acvatice obținute din pescuit și/sau acvacultură.

FOTO - Dosare penale pentru braconaj piscicol în Constanța. Au fost legitimate peste 200 de persoane

Braconaj piscicol în Constanța

[Sursa foto: Poliția Română]

Citește și: Mai multe persoane din Giurgiu și Ilfov sunt cercetate într-un dosar de braconaj

Ce spun autoritățile

Au fost legitimate peste 200 de persoane și au fost verificate 22 de unități de acvacultură și pescării din județul Constanța, precum și peste 150 de vehicule.

„În urma acțiunilor desfășurate, polițiștii au aplicat 55 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 100.000 de lei, dintre care 30 la O.U.G. 195/2002, 11 la Legea 61/1991, 8 la Legea 333/2003, iar restul pentru alte abateri”, au precizat reprezentanții Biroului de presă al IPJ Constanța.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Un motor de barcă de 10.000 de lei, căutat de Suedia, a fost găsit în România

FOTO - Dosare penale pentru braconaj piscicol în Constanța. Au fost legitimate peste 200 de persoane

Braconaj piscicol în Constanța

[Sursa foto: Poliția Română]

Totodată, au fost întocmite 2 dosare penale pentru braconaj piscicol, fiind ridicate, în vederea confiscării, aproximativ 3 kilograme de icre roșii și negre pentru care nu existau documente de proveniență.

De asemenea, au fost constatate 2 infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Citește și: O persoană a fost atacată de urs la Sovata. Bărbatul a fost transportat la spital

Mai multe persoane din Giurgiu și Ilfov sunt cercetate într-un dosar de braconaj

Polițiștii au efectuat 17 percheziții, luni dimineață, în Giurgiu și Ilfov, într-un dosar de braconaj. Indivizii se foloseau de câini de vânătoare și dispozitive de vedere pe timp de noapte.

Autoritățile au anunțat că 15 persoane sunt suspectate de  braconaj  prin folosirea câinilor ogari sau metişi ai acestora.  

Potrivit anchetatorilor, cei suspectați de braconaj foloseau câini ogari și metişi, dispozitive de vedere pe timp de noapte şi autoturisme special modificate pentru vânătoare.

Citește și:  Trei bărbați din Argeș sunt cercetați pentru tentativă de înșelăciune. Aceștia au încercat să amaneteze mai multe bijuterii

Perchezițiile au avut loc în Giurgiu și Capitală, cu sprijinul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti şi inspectoratelor de poliţie judeţene Ilfov, Giurgiu şi Teleorman. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si