Emoțiile au atins cote maxime în gala Casa Iubirii! Trei concurenți au ajuns în pragul eliminării. Patricia a izbucnit în lacrimi.

Concurenții celui de-al doilea sezon al emisiunii Casa iubirii au avut parte de una dintre cele mai tensionate și emoționante Gale de până acum. Robert, Axi și Aisa au fost cei trei concurenți nominalizați pentru eliminare. 

Citește și: Scene fierbinți în Casa Iubirii. Laurențiu s-a sărutat cu Mihaela! Reacția lui Radu atunci când o vede pe Cristina în brațele lui Laurențiu

Pentru cine a plâns Patricia?

Fetele au fost curioase să afle pentru cine plânge Patricia. 

„Plângi pentru Axi? Da, după Axi, l-a nominalizat", au spus concurentele din Casa iubirii.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Contextul emisiunii ne face, cumva, să votăm nu pe cine ne dorim. Axi chiar ar fi meritat să rămână în competiție", a spus Patricia.

La finalul galei de duminică, Andreea Mantea a anunțat cine va părăsi emisiunea!

Citește și: FOTO- Nona și Patrick au izbucnit în lacrimi! Andreea Mantea a făcut anunțul cel mare: „Ne vom lua la revedere de la unul dintre voi!”

Cine a părăsit emisiunea?

Andreea Mantea a spus cine va părăsi emisiunea. Din cei trei concurenți în pericol de eliminare, Aisa a fost salvată. Bătălia s-a dat între Robert și Axi care au așteptat cu sufletul la gură și cu emoții incredibile anunțul frumoasei prezentatoare.

FOTO - Emoțiile au atins cote maxime în Casa Iubirii! O nouă eliminare a avut loc, iar Patricia a izbucnit în lacrimi! Cine a părăsit emisiunea

Aisa, Axi și Robert, în pericol de eliminare!

[Sursa foto: Captură video Casa Iubirii]

După ce emoțiile au ajuns la cote maxime, Andreea Mantea a anunțat cine părăsește emisiunea Casa iubirii.

Citește și: Tensiunile se țin lanț în Casa Iubirii! Relația dintre Bianca și Alex scârțâie, după ce concurentul și-a exprimat dezamăgirea față de gesturile iubitei lui: „Sunt dezamăgit”

„Astăzi, părăsește Casa iubirii... Axi. Atenție, Axi are foarte multe voturi, voi nu ați știut să votați cum trebuie. Sunt persoane care au voturi mai puține", a anunțat Andreea Mantea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si