Close sidebar
Close sidebar

FOTO - Fetițele Danei Roba au fost de față atunci când a avut loc măcelul! Fiicele sale i-au povestit tot ce s-a întâmplat: „Vor avea nevoie ani buni de consiliere psihologică”

Dana Roba a avut un șoc atunci când fetițele sale i-au povestit ce s-a întâmplat cu ea. Micuțele au văzut scenele halucinante, iar acum, din spusele vedetei, cele două vor avea nevoie de ani de zile de consiliere psihologică pentru a putea depăși, atât cât se poate, momentul trist.

Estera Maria,

Fetițele Danei Roba au fost de față atunci când a avut loc măcelul! Fiicele sale i-au povestit tot ce s-a întâmplat: „Vor avea nevoie ani buni de consiliere psihologică”

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Dana Roba a primit o a doua viață. Vedeta a luptat până în ultima clipă pentru viața sa și pentru viitorul fiicelor sale, după ce soțul ei a bătut-o cu o bestialitate incredibilă, de față cu cele mici!

Fetițele Danei Roba i-au povestit acesteia tot ce s-a întâmplat pentru că au fost de față atunci când iadul s-a dezlănțuit.

Fetițele Danei Roba au fost martore la măcel

Dana Roba va fi supusă mai multor tratamente de recuperare în următoarea perioadă. Make-up artista este fericită că s-a întors acasă la fetițele sale.

Citește și: Ce se va întâmpla în camera în care Dana Roba era să-și găsească sfârșitul? Vedeta a spus tot: „Pereții erau plini de sânge”

Fetițele sale i-au povestit tot ce s-a întâmplat în noaptea groazei. Vedeta a spus că cele două micuțe au fost martore la tot ce s-a întâmplat.

„Când am fost după fete am avut încă un șoc când fetițele mi-au povestit că au fost martore la fapta tatălui lor. Acest monstru a lăsat cicatrici și traume în sufletul fetelor mele care vor avea nevoie ani buni de consiliere psihologică. Mă voi prezenta cu capul sus la fiecare termen de judecată, că toată lumea să vadă ce a putut să facă acest monstru”,

a scris Dana Roba, pe pagina sa de Instagram.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Dana Roba și fetițele ei, după incidentul tragic

[Sursa foto: Instagram]

„M-au salvat fetițele mele”

Vedeta spune că iubirea pe care le-o poartă fiicelor sale a salvat-o din ghearele morții, iar acum vrea să lupte în instanță și să îl pedepsească pe cel care a fost la doar un pas să o omoare.

„În acest timp m-au salvat fetițele mele și gândul că nu le pot lasă să trăiască fără mamă. Am încredere în justiție și cred că orice judecător care va judeca acest caz va fi empatic cu întreaga situație și îmi va înțelege durerea, traumele, cicatricile cu care voi lupta ani de zile”, a mai adăugat make-up artistul.

Citește și: “Ultima fotografie în care am arătat impecabil”. Dana Roba a postat un mesaj pe rețelele de socializare, împreună cu o fotografie făcută înainte de tragedie

Maria Ghinea, împușcată în cap de soțul ei, mesaj pentru Dana Roba

Maria Ghinea a fost împușcată în cap de soțul ei, într-o criză de gelozie. Astfel, tragedia Danei Roba a afectat-o și i-a trezit amintiri dureroase.

Cântăreața de muzică populară și-a exprimat gândurile cu privire la situația vedetei și i-a trimis acesteia un mesaj sensibil.

„Are nevoie în primul rând să aibă încredere în ea. Este foarte adevărat că în momentul în care ţi se întâmplă o tragedie de acest gen, nu înţelegi nimic, ţi se pare că pământul s-a răsturnat cu tine. În primă fază eşti confuz, nu îţi dai seama unde ai greşit.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Ţi se pare, la un moment dat, că poţi să fii şi vinovat. Oamenii îşi spun părerile, dar nimeni nu ştie ce este într-o familie, nimeni nu ştie ce este într-un cuplu, nimeni nu trăieşte cu tine. Eu acum pot vorbi cu dezinvoltură şi pot vorbi cu linişte în suflet despre ce mi s-a întâmplat. Sunt cumva eliberată, detaşată. Dar la un moment dat şi eu am fost pusă în situaţia de mă întreba dacă din vina mea s-a întâmplat ce s-a întâmplat.

Citește și: Cum a reușit Dana Roba să supraviețuiască? Minunea care a ținut-o în viață: „Este posibil și nu este prima dată”

Poţi să ajungi din victimă în persoană vinovată, astfel încât nici tu să nu te mai recunoşti şi să te întrebi unde ai greşit. Cu timpul, lucrurile însă se vor aşeza. Dar este foarte important să ai încredere în Bunul Dumnezeu şi în momentul în care realizezi că sufletul tău şi fiinţa ta nu au greşit, să fii conştient că lucrurile se lor aşeza, că viaţa merge înainte”, a spus cântăreaţa pentru  FANATIK.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI