Sophia Hadjipanteli este un model celebru, în vârstă de 26 de ani. Ea este cunoscută mai ales pentru că alege să sfideze standardele de frumusețe, având mulți fani în mediul online. 

Tânăra are și dușmani în mediul online și a povestit că aceștia îi vor chiar moartea din cauza sprâncenelor ei stufoase și unite. Ea a fondat mișcarea #UnibrowMovement, pentru a-i încuraja pe oameni să se accepte așa cum sunt și să nu lase societatea să le dicteze viața.

Sophia, despre ura pe care o primește zilnic în online

Tânăra a lucrat cu branduri importante precum Jean Paul Gaultier, Louboutin, Hugo Boss și Valentino, potrivit Daily Star.

FOTO - Modelul cu o singură sprânceană a ajuns să primească mesaje înfiorătoare: „Îmi spun că ar trebui să mor”

FOTO - Modelul cu o singură sprânceană a ajuns să primească mesaje înfiorătoare: „Îmi spun că ar trebui să mor”

[Sursa foto: Daily Star]

Ea locuiește în Londra, însă are origini americano-greco-cipriote. Ea a povestit cum face față valului de hate din spațiul online.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

„Primesc comentarii de ură în fiecare zi. Nici măcar nu le mai țin evidența, pentru că eu cred că pur și simplu nu sunt obișnuiți să vadă pe cineva acceptând și etalând ceva ce ei cred că este neatractiv.

Cred că pe mulți troli îi deranjează să mă vadă făcând ceva ce ei nu ar putea face niciodată, din cauza modului în care sunt condiționați de o singură formă de frumusețe.

Oamenii îmi spun să mor de atâtea ori online, ceea ce este trist. Totuși, în cele din urmă, dacă reușesc să arăt normalitatea cu ajutorul sprâncenelor unite, atunci sper că într-o zi generațiile viitoare nu vor mai primi critici la fel de dure ca și mine acum, pentru că va deveni ceva obișnuit.

Nu fac acest lucru pentru atenție; fac asta pentru că îmi place cum arată.

Nu cred că este treaba nimănui să încerce să jignească pentru a mă face să îmi schimb înfățișarea. Obțin reacția inversă, și îi enervez și mai tare”, a spus modelul.

„Sunt atât de mândră”

Remarcile oamenilor care o critică pe Sophia nu au niciun impact asupra ei. Ea nu se mai lasă pradă insultelor pentru că, în trecut, a fost hărțuită la școală.

Tânăra nu se aștepta ca mișcarea sa să aibă așa mult succes.

„Nu m-aș fi așteptat niciodată să ajungă la acest nivel, și sunt atât de mândră", a mai spus ea.

Citeste si: Monica Tatoiu, despre greutățile prin care a trecut în adolescență! În ce condiții a stat femeia de afaceri: „Aveam leucoplast pe ușă, iar ploșnițele treceau prin leucoplast.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

În plus, tânăra spune că părinții săi sunt deschiși la minte. Ea i-a lăudat pe aceștia.

„Părinții mei m-au învățat întotdeauna să fi tu însuți, iar dacă ești o persoană bună și amabilă, acest lucru se va vedea în exterior.

Le datorez totul părinților mei pentru că m-au învățat lucrurile pe care încerc să le arăt celorlalți, astăzi", a mai spus Sophia, explicând a fost inspirată de aceștia pentru a-și lăsa sprâncenele să crească natural.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si