O ambulanță care transporta un copil la Spitalul Municipal din Urziceni s-a răsturnat pe șosea, în cursul zilei de luni, după un impact cu un autoturism care nu i-a acordat prioritate.

În urma accidentului au rezultat patru victime: trei adulți conștienți și cooperanți, neîncarcerați și un minor  în vârstă de 2 ani, inconștient.

Citește și: Poliția Română, sursă de amuzament. O femeie a sunat la 112, spunând că este sechestrată și amenințată cu moartea, ca provocare într-un joc

Cum s-a produs accidentul rutier

„În urma evenimentului rutier, ambulanța s-a răsturnat pe partea carosabilă, rezultând patru victime: trei adulți conștienți, cooperanți și neîncarcerați și un minor cu vârsta de aproximativ 2 ani (pacient) inconștient. După evaluare, toate cele patru persoane au fost transportate la diferite unități spitalicești”, a transmis ISU Ialomița.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

La fața locului au ajuns trei echipaje operative din cadrul Detașamentului de pompieri Urziceni cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD. În sprijinul acestora au acționat și trei echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță Ialomița.

Citește și: Durere fără margini! O tânără româncă a murit în timp ce pregătea micul dejun copiilor ei, după ce bucătăria a explodat. Mama femeii este îngenuncheată de durere: „Vreau să o văd pe fata mea!”

Cercetările la fața locului sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Un șofer băut, testat pozitiv la metamfetamină și cu permisul anulat, prins după ce s-a izbit într-un gard

„La faţa locului a fost identificat autoturismul care prezenta avarii în partea din faţă, ca urmare a intrării în coliziune cu gardul unui imobil. Conducătorul autoturismului nu se afla la faţa locului.

Citește și: O femeie și-a găsit fiul mort cu ajutorul unei aplicații

Au fost constituite în regim de urgenţă mai multe echipe de cercetare şi în jurul orelor 20.45 a fost identificat un bărbat de 25 ani din municipiul Suceava, care a recunoscut faptul că el a condus autoturismul respectiv, fiind singur în autoturism” a transmis IPJ Suceava.

Citește și: VIDEO- Clujul, în topul celor mai sigure orașe din lume

Acesta a fost testat cu aparatul etilometru, valoarea fiind de 0.87 mg./l pur alcool în aerul expirat. Acesta avea permisul anulat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si