Noi detalii în cazul dublei crime de la Timișoara. Criminalul ar fi stat în chirie chiar în blocul în care locuiau cei doi bătrâni atacați. Așadar, el a fost vecin cu bătrânii și ar fi avut datorii la întreținere de peste 2.000 de lei. 

Între el și victime ar mai fi existat discuții pe tema banilor.

FOTO - Principalul suspect în cazul dublei crime din Timișoara s-ar fi cunoscut cu victimele. El va fi dus, vineri, la audieri

FOTO - Principalul suspect în cazul dublei crime din Timișoara s-ar fi cunoscut cu victimele. El va fi dus, vineri, la audieri

În timpul crimei, suspectul ar fi fost sub influența substanțelor interzise.

Tânărul i-ar fi măcelarit fără milă pe cei doi bătrâni. În timp ce îi lovea, el țipa.

Principalul suspect în cazul dublei crime va fi dus la parchet în jurul orei 11:00. ADN-ul părinților criminalului va fi comparat cu cel de la locul crmei.

Acesta este portretul robot al criminalului din Timișoara

Criminalul din Timișoara, care a atacat doi soți, o femeie și un bărbat de 75, respectiv 78 de ani, umblă liber prin oraș.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Crima oribilă a avut loc în Piața Țepeș Vodă din Timișoara în data de 27 iunie. 

Doi bunici, de 75 şi 78 de ani, care locuiesc în centrul oraşului Timişoara, chiar lângă Tribunalul Timiş şi care marţi seară vorbeau la telefon cu nepotul lor din Germania, au auzit zgomote în apartament şi i-au spus nepotului că cineva ar fi intrat peste ei, apoi convorbirea telefonică s-a întrerupt.

Nepotul l-a sunat imediat pe verişorul lui, care locuieşte în Timişoara, iar acesta s-a dus în grabă la locuinţa bunicilor. Când a intrat în apartament, i-a găsit pe cei doi bătrâni morţi, dar a dat şi peste cel care i-a atacat. Criminalul a apucat să îl înjunghie şi pe nepotul bătrânilor, înainte de a fugi.

Citește și:  VIDEO |Criminalul din Timișoara umblă liber pe străzi. Cum arată individul care i-a ucis pe cei doi soți

Autoritățile au revenit cu detalii în acest caz, mai exact cu un potențial portret robot al criminalului din Timișoara.

dubla crima timisoara, criminal timisoara, portret robot criminal timisoara, crima

Potențialul portret robot al criminalului din Timișoara

[Sursa foto: observatornews.ro]

Ce au transmis autoritățile cu privire la criminalul din Timișoara

„Având în vedere evenimentul nefericit ce a avut loc în Piața Țepeș Vodă din Timișoara, în noaptea de 27.06.2023, vă informăm că polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș, depun toate eforturile în vederea identificării bărbatului bănuit de comiterea infracțiunii de omor calificat și tragerea acestuia la răspunderea penală.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Ancheta este în plină desfășurare, se folosesc toate mijloacele și tehnica din dotare și se cooperează cu polițiștii din județele limitrofe, astfel încât rezultatele să fie pe măsură.

Totodată, apelăm și la sprijinul populației, oferindu-vă câteva semnalmente ale bărbatului. Este vorba de un bărbat în vârstă de aproximativ 30-35 de ani, 1.80 înălțime, păr brunet, nebărbierit, purta pantaloni scurți, închiși la culoare, bluză de trening cu glugă gri și un rucsac, posibil să fie rănit la mâna dreaptă( purta un bandaj improvizat).

În cazul în care observați vreo persoană cu semnalmentele de mai sus, vă rugăm să apelați Serviciul de urgență 112 și să nu intrați în contact cu aceasta”, au transmis oamenii legii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si