Close sidebar
Close sidebar

FOTO. Regele Charles al III-lea are sculptură din ciocolată în mărime naturală

O sculptură din ciocolată în mărime naturală al regelui a fost realizată în zilele de dinaintea încoronării sale istorice de la Westminster Abbey.

Stefania Pavel,

O sculptură din ciocolată în mărime naturală al regelui a fost realizată în zilele de dinaintea încoronării sale istorice de la Westminster Abbey

[Sursa foto: PA Media]

DISTRIBUIE
acest articol

În zilele premergătoare încoronării sale istorice la Westminster Abbey, săptămâna viitoare, o sculptură în mărime naturală al regelui Charles al III-lea fost realizat din peste 17 litri de ciocolată Celebrations topită. Bustul de ciocolată prezintă uniforma pe care se așteaptă să o poarte regele, cu epoleții împodobiți cu ciocolată Twix, Milky Way, Galaxy și Bounty Celebrations, scrie Sky News.

Regele Charles al III-lea din ciocolată

[Sursa foto: Sky News]

Acesta a fost realizată de o echipă de ciocolatieri și modelatori care au lucrat cu atenție la modul în care profilul regelui să semene cât mai mult cu el. Medaliile de pe pieptul bustului conțin bomboane de ciocolată, inclusiv Snickers.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citește și: EXCLUSIV: Oana Crîngaşu a creat un rai al ciocolatei de casă/ ” Singurul câștig este bucuria de a vedea cum proiectul meu de suflet se materializează”

Ciocolatiera Jennifer Lindsey-Clarke a lucrat la sculptura care a fost realizată folosind aproximativ 2.875

de ciocolate Celebrations topite. „Echipa a studiat ore întregi de filmări cu Regele pentru a-i analiza trăsăturile, iar asemănarea este stranie”, a declarat Emily Owen, senior brand manager pentru Celebrations. Sculptura va fi expusă la sediul Mars Wrigley UK din Slough.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI