Un bărbat în vârstă de 35 de ani a fost găsit fără viață, în cursul zilei de vineri, în camera unui hotel din Slatina, județul Olt. 

În prezent nu se știe cauza exactă a decesului, însă oamenii legii au precizat că el a fost dat dispărut chiar cu o zi înainte de tragedie.

Primele informații în cazul bărbatului dispărut și găsit decedat într-un hotel din Slatina

Reprezentanții IPJ Olt au precizat că autoritățile din Slatina au fost sesizate în cursul zilei de vineri, în jurul orei 15:00, cu privire la faptul că un angajat al unui hotel din municipiul a descoperit o persoană decedată într-una dintre camerele hotelului.

Citește și: VIDEO- EXCLUSIV- Bărbat străin, găsit fără viață pe acoperișul unui bloc din Capitală. Cum s-a petrecut tragedia?

Polițiștii au stabilit identitatea persoanei, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 35 de ani din municipiul Slatina, Olt.

„Figura pe lista persoanelor dispărute, din data de 14 martie. La faţa locului, s-a deplasat şi un echipaj medical care a constatat decesul”, au mai precizat polițiștii, conform news.ro

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

camera de hotel

Bărbatul de 35 de ani a fost găsit de un angajat al hotelului.

[Sursa foto: Freepik]

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în vederea efecturăii necropsiei. Urmează să se stabilească cauza exactă a decesului.

Totodată, autoritățile au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar în prezent sunt continuate cercetările pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul tragic.

Cine este bărbatul găsit decedat în camera hotelului din Slatina?

Deși autoritățile au precizat că bărbatul figurează pe lista persoanelor dispărute de pe data de 14 martie 2024, presa locală a precizat că bărbatul a fost dat dispărut încă de pe data de 12 martie 2024. 

În urmă cu puțin timp se preciza că bărbatul ar fi plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit. Apelul la 112 care anunța dispariția bărbatului a fost efectuat de mama acestuia. 

barbat disparut si gasit decedat slatina hotel

El este Ioncea Marius, bărbatul de 35 de ani găsit fără viață în camera de hotel.

[Sursa foto: olttv.ro]

Citește și: Un șofer român de TIR s-a uitat la un film în timp ce conducea pe un drum, în Franța. Ce a urmat apoi îl poate duce în spatele gratiilor

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Este vorba despre Ioncea Marius, un bărbat în vârstă de 35 de ani din municipiul Slatina, județul olt, care ar fi plecat de la domiciliu la data de 11 martie și nu a mai revenit.

Semnalmentele oferite de autorități au fost acestea: „înălţime aproxativ 1,85 metri, greutate aproximativ 70 de kilograme, constituție atletică, păr șaten”.

Totodată, s-a precizat că la momentul părăsirii domiciliului, bărbatul era îmbrăcat cu o geacă neagră de fâș, blugi albaștri, iar în picioare avea o pereche de pantofi sport de culoare neagră.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si