Luni, 18 septembrie, sesizarea a fost făcută în jurul orei 13:30, prin Sistemul Unic 112, în dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Crişana" al județului Bihor. Un proiectil a fost descoperit în zona Aeroportului Oradea.

FOTO-Un proiectil cu încărcătură explozivă a fost descoperit în zona Aeroportului Oradea. Cum a fost făcută descoperirea

FOTO-Un proiectil cu încărcătură explozivă a fost descoperit în zona Aeroportului Oradea. Cum a fost făcută descoperirea

[Sursa foto: ISU Bihor]

Echipajul pirotehnic a fost solicitat de urgență

A fost alertat echipajul pirotehnic din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Oradea.

"Ajunși la locul indicat de apelantul numărului unic 112, pompierii militari pirotehniști au identificat un proiectil cu încărcătură explozivă, de calibru 122 de milimetri, provenit din cea de-a doua conflagrație mondială.

Citește și: Proiectil exploziv, găsit de un șofer pe DN6

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Muniția, care prezenta un potențial pericol, a fost ridicată, transportată şi depozitată în condiţii de siguranţă, de către specialiștii pirotehniști, urmând a fi distrusă ulterior, prin explozie controlată", a transmis ISU Bihor.

Proiectil mic, de tip glonț, identificat de polițiști într-o locuință din Chilia Veche

Polițiștii au identificat un proiectil mic, de dimensiunea unui glonț, într-o anexă a unei locuințe din localitatea Chilia Veche, din județul Tulcea.

Descoperirea s-a realizat după prăbușirea dronelor la granița dintre România și Ucraina.

Descoperirea a fost realizată după ce la granița dintre România și Ucraina s-a păbușit o dronă.

"La data de 7 septembrie 2023, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Tulcea au fost sesizați cu privire la faptul că, într-o anexă a unei gospodării din localitatea Chilia Veche, județul Tulcea, a fost identificat un proiectil de mici dimensiuni, tip glonț.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală cu privire la săvârșirea infracțiunii de distrugere și uz de armă letală fără drept, cercetările continuând sub supravegherea și coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea",  a transmis IPJ Tulcea într-un comunicat.

Citește și: VIDEO- Proiectil mic, de tip glonț, identificat de polițiști într-o locuință din Chilia Veche. Ciucă: "Pe teritoriul României, oamenii sunt în siguranţă"

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si