Mai multe drumuri din diferite regiuni ale țării au fost blocate după ce mai mulți arbori au căzut pe carosabil. Cauza este reprezentată de codul de viscol și ninsori care a cuprins întreaga țară. Care sunt zonele afectate de dezastrele provocate de vreme?

Drumuri blocate în țară. Arborii au căzut pe carosabil

Pe DN Bacău-Moinești, circulația este îngreunată. Mai mulți arbori, dar și un stâlp de rețea electrică s-au prăbușit peste carosabil, din cauza condițiilor meteo extreme.

Pentru eliberarea drumului în vederea reluării circulației, au intervenit, pe lângă autoritățile specializate, și echipaje EON.

Drum blocat Bacău

Drum blocat Bacău

[Sursa foto: Stirile KANAL D]

La intervențiile de eliberare a drumului participă și echipaje de poliție.

Drum blocat Bacău

Drum blocat Bacău

[Sursa foto: Stirile KANAL D]

În județul Cluj, între zona Lacului Tarnița și localitatea Mărișel, mai mulți arbori au căzut din cauza codului portocaliu de viscol și ninsori. Autoritățile au îndepărtat 6 arbori și mai multe ramuri căzute pe carosabilul drumului DJ107P.

Drum blocat Cluj

Drum blocat Cluj

[Sursa foto: Stirile KANAL D]

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Echipajul de pompieri  acționează în zonă pentru înlăturarea arborilor și ramurilor doborâte de acumulările mari de zăpadă, în urma precipitațiilor căzute recent. 

Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin au intervenit în această dimineață pentru degajarea a doi arbori căzuți pe DN1R între localitățile Călățele și Dealul Negru. La fața locului a acționat o autospecială fiind eliberată partea carosabilă.

Drum blocat Cluj

Drum blocat Cluj

[Sursa foto: Stirile KANAL D]

Situația este devastatoare și în județul Caraș-Severin, pe drumul spre Muntele Mic. Pe carosabil, din cauza zăpezii, s-au prăbușit mai mulți arbori. De asemenea, zăpada și viscolul au condus la ruperea firelor de electricitate.

La fața locului au intervenit echipaje de jandarmerie, dar și a pompierilor. 

Citește și: FOTO/ VIDEO- Starea vremii în România. Ninsori abundente în mai multe zone. Unde se înregistrează cele mai scăzute valori?

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Județul Caraș-Severin se află sub cod portocaliu de viscol și ninsori.

România se află sub cod portocaliu de vreme rea

Potrivit informațiilor transmise de ANM, România se află sub cod portocaliu de vreme rea.

În zona Carpaților Meridionali și a Carpaților de Curbură, a intrat în vigoare un cod portocaliu de viscol și ninsori.Vântul va bate cu o intensitate de 80-100 km/h, iar vizibilitatea va scădea sub 50 metri.

În zona de sud a Moldovei, de est a Munteniei și în Dobrogea, a intrat în vigoare un cod portocaliu de vânt puternic și precipitații mixte și abundente. Cantitatea de precipitații va depăși 40-60 l/mp.

În sud-estul Transilvaniei și în marea parte a Moldovei, a inrat în vigoare un cod galben de precipitații, ninsori și intensificări ale vântului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si