Camerele de supraveghere de la intrarea în orașul Timișoara se pare că i-a surprins pe presupușii criminali ai lui Adrian Kreiner. Cei trei bărbați au fost observați în mașină, întrând în Timișoara, dinspre Dumbrăvița.

După jaful rumat de crimă de la Sibiu, presupușii criminali au plecat la Timișoara

Cei trei presupuși criminali de la Sibiu au fost suprinși de camerele de supraveghere de la intrarea în orașul Timișoara.

Cei trei bărbați se aflau într-o mașină roșie și intrau în Timișoara dinspre Dumbrăvița.

La o simplă căutare pe Google, se poate observa că drumul Dumbrăvița se află pe drumul dintre Sibiu spre Timișoara. De menționat este și faptul că la Timișoara există mai multe puncte de trecere vamală.

Citește și: Ilie Sitariu, unul dintre martorii cheie din ancheta morții lui Adrian Kreiner a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Sibiu-Dumbrăvița-Timișoara

Sibiu-Dumbrăvița-Timișoara

[Sursa foto: Google Maps]

Cei trei presupuși criminali sunt dați în urmărire de Poliția Română. Bărbații suspecți în cazul lui Adrian Kreiner se pare că ar fi părăsit țara.

Dacă în 24 de ore aceștia nu vor fi găsiți pe teritoriul tării, se va dispune urmărirea internațională.

Cine sunt presupușii criminali?

Zuleam Costinel Cosmin, Minae Marian Cristian și Ghiță Laurențiu sunt considerați a fi presupușii criminali ai lui Adrian Kreiner. Detalii despre aceștia au fost dezvăluite de Poliția Română, care a emis mandate de aducere pe numele acestora, întrucât cei trei bărbați nu au fost găsiți, existând suspiciunea de a fi părăsit țara.

Cei trei suspecți sunt din județul Dolj și au vârste cuprinse întrei 31 și 35 de ani. Zuleam Costinel este cunoscut cu porecla "Olteanu", Minae Marian este știut drept "Pușcărie", iar Ghiță Laurențiu este un fost boxer. Potrivit primelor informații, cei trei bărbați ar mai fi avut în trecut antecedente penale pentru care au fost sancționați.  

Citește și: Cine sunt presupușii criminali ai lui Adrian Kreiner? Detalii despre cei trei bărbați bănuiți pentru uciderea afaceristului din Sibiu

Presupuși criminali Adrian Kreiner

Presupuși criminali Adrian Kreiner

[Sursa foto: Poliția Română]

Tribunalul Sibiu a emis pe numele acestora mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, pentru comiterea infracțiunilor de omor și două tâlhării calificate. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si