Un tânăr din Arad a fost bătut până la moarte de un polițist. Loviturile puternice încasate de bărbat i-au afectat toate organele. Medicii legiști au fost uimiți!

Primele imagini cu ultimele clipe de viață ale bărbatului de 32 de ani, ucis în bătaie de un polițist, au apărut.

Bărbat ucis în bătaie de polițist, în Arad

Bărbat ucis în bătaie de polițist, în Arad

[Sursa foto: Stirile Kanal D]

Ucis în bătaie de un polițist

Un tânăr de 32 de ani și-a găsit sfârșitul în sediul Poliției Locale, după ce a fost bătut de un polițist.

Bărbatul a fost luat de pe strada în urma unui control și a ajuns la sediul poliției pe picioarele lui, încătușat.

Băgat într-un biroul al sediului, bărbatul a fost bătut cu bestialitate de unul dintre polițiști. La scurt timp, când a cerut puțină apă unui polițist care venise în camera torturii să afle ce se întâmplă, și-s pierdut conștiința.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Panicați, polițiștii au sunat la 112. Medicii au acționat cu un defibrilator pentru a-l salva pe bărbat. A fost scos inert, pe targă, de medici. Din păcate, din cauza loviturilor puternice, corpul bărbatului a cedat.

Citește și: EXCLUSIV: În cătușe la Urgențe. Imagini dramatice cu ultimele clipe de viață ale lui Eduard Giosu. Medicul Tudor Ciuhodaru explică procedurile de la Urgențe: ”Timpul este esențial într-o astfel de intervenție”

Bătut până la moarte de polițist

Bătut până la moarte de polițist

[Sursa foto: Stirile Kanal D]

Legiștii au mărturisit că au rămas uimiți de loviturile puternice pe care le-a primit bărbatul. Toate organele i-au fost afectate.

Pe imaginile surprinse pe camerele de supraveghere se observă cum victima este scoasă din sediul poliției locale și transportat la mașina SMRD. Imaginile îl surprind și pe polițistul bătăuș. Merge întâi, ca teleghidat către mașina în care victimei i se acorda primul ajutor, apoi se îndreaptă către Ambulanță. Potrivit primelor informații, polițistul ar fi fost mușcat de mână de bărbatul pe care l-a bătut până la ucis.

Ucis în bătaie de un polițist

Ucis în bătaie de un polițist

[Sursa foto: Stirile Kanal D]

Polițistul se află în arest preventiv. Inițial, procurorul a deschis numele lui a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. În acest moment, cazul este preluat de Parchetul Județean Arad și a primit o nouă încadratură, pentru tortură.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si