Dacă la finalul lunii martie Viorel Stegaru anunța că este singur și dispus să intre într-o nouă relație, după ce Veronica a plecat de acasă, acum bărbatul s-a răzgândit.

Încă de pe atunci a precizat că micuții au rămas în grija lui.

Citește și: Veronica Stegaru este însărcinată din nou. Imagini cu burtica Vulpiței

Vulpița și Viorel sunt din nou împreună

La o lună distanță de la despărțirea celor doi în martie, Vulpița a făcut marele anunț, că este însărcinată pentru a treia oară! Ea le-a arătat fanilor imagini cu burtica de gravidă. 

Dacă oamenii credeau că cei doi nu se vor mai împăca, ei bine, s-au înșelat. Veronica și Viorel formează din nou un cuplu, iar bărbatul a primit-o pe Vulpiță înapoi acasă.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Ce s-a ales de Vulpița și de Viorel Stegaru?! Este mare sărbătoare în familia celor doi

Extrem de fericită, Vulpița a postat pe rețelele sociale o poză alături de soțul ei, prin intermediul căreia îi anunță pe fani că s-au împăcat.

Vulpița și Viorel s-au împăcat! Momente fericite în familia Stegaru, după ce Vulpița a anunțat că este însărcinată cu al treilea copil

Fotografia postată de Vulpiță pe rețelele sociale, care anunță împăcarea cu Viorel

Citește și: Veste șoc în showbiz-ul românesc! Vulpița și Viorel s-au despărțit: „Nu mai sunt cu Veronica”. Ce se va întâmpla cu cei doi copii?

Vulpiţa este gravidă din nou

Vulpița a anunțat o nouă sarcină, pe internet, la doar câteva săptămâni după ce Viorel a spus că ei nu mai formează un cuplu. Veronica a ales să dea vestea unei noi sarcini prin intermediul unei fotografii.

Aceasta a anunțat că urmează să devină mamă pentru a treia oară.

Vulpița a lansat chiar și o provocare prin care i-a îndemnat pe urmăritorii ei să ghicească ce zodie va fi bebelușul ei.

Citește și: VIDEO- Ipostaza în care a fost surprinsă Vulpița, după ce s-a despărțit de Viorel Stegaru! Tânăra este în culmea fericirii

„Încă oleacă. 3. Ghiciți ce zodie e”, este mesajul scris de Vulpiţa.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si