Close sidebar
Close sidebar

Fotografii inedite cu Traian Basescu. Fostul presedinte, la piscina cu nepotii

Fostul presedinte, Traian Basescu, a postat cateva fotografii pe pagina lui de Facebook relaxandu-se la piscina cu nepotii lui.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Fostul presedinte pare ca se distreaza alaturi de ce doi nepotei. Alaturi de fotografii, acesta a scris:" Canicula. Cu Traian Jr. si Sofia, la scaldat. Singura solutie sa scapam de caldura". 

Citeste si: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Liam Payne! Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca artistul să-și piardă viața- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Ce se afla în celebrul sicriu de zinc găsit în curtea bisericii „Mavrogheni” din București: Ascundea o mărturie a dragostei nesfârșite- antena3.ro

Fotografiile au strans sute de aprecieri si de comentarii. In timp ce o parte dintre utilizatori au apreciat imaginile, mamicile s-au scandalizat de faptul ca in timp ce fostul presedinte poarta ochelari de soare si sapca, copiii nu: "Copiii neprotejati, dansul da!”, a scris o mamica.

Traian Basescu are din partea fiicei sale mai mici Elena Basescu doi nepoti, o fata pe nume Sofia Anais Ionescu-Basescu, in varsta de 4 ani, si un baietel, Traian Jr.

de 2 ani.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI