Close sidebar
Close sidebar

Fotografii uimitoare cu Manuela de la Puterea Dragostei, înainte și după intervențiile la față

Fanii Manuelei de la Puterea Dragostei au observat o diferență majoră între cum arată în fotografiile de pe Instagram și cum arată în realitate, în emisiune.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Manuela este una dintre cele mai noi concurente din emisiunea Puterea Dragostei. Deși a făcut senzație cu apariția sa, fanii au sesizat că în realitate arată diferit față de aparițiile ei în cadrul emisiunii Puterea Dragostei.

Aceștia au observat că Manuela nu are părul prea des, dar si faptul ca buzele ei s-au cam ''dezumflat''.

Citeste si: Povestea șocantă a lui Tiberiu. A început să taie câteva lemne, apoi s-a întâmplat ceva neașteptat! Nu i-a venit să creadă!

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Citeste si: Fotbalist de urgență la spital după meciul de aseară. Dennis Man avea pometele umflat, buza spartă şi acuza amețeli şi dureri de cap după meci

 

Este incredibilă asemănarea dintre Manuela de la Puterea Dragostei și fosta soție a lui Culiță Sterp

Citeste si: Înregistrare șocantă cu Teodora, fiica preotului Florin Stamate! Fata de 15 ani a murit câteva zile mai târziu, ucisă de o boală nemiloasă!

Citeste si: Povestea șocantă a lui Tiberiu. A început să taie câteva lemne, apoi s-a întâmplat ceva neașteptat! Nu i-a venit să creadă!

Fanii au observat că Manuela seamănă foarte mult cu Carmen de la Sălciua, fosta soție a lui Culiță Sterp, potrivit kanald.ro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI