Close sidebar
Close sidebar

Fotomodelul a pozat în baie, dar un detaliu din spatele ei a atras toate privirile

Un fotomodel scoțian de 28 de ani a pozat dezbrăcată în baie, dar un detaliu din spatele ei a atras toate privirile. Zeci de comentarii au apărut pe contul ei de socializare, iar tânăra a reacționat printr-o glumă gustată de admiratori.

Sorin Negru,

Nova Jewels este un fotomodel din Dundee, în vârstă de 28 de ani

[Sursa foto: Daily Star]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Fotomodelul Nova Jewels este obișnuită să întoarcă toate privirile datorită clipurilor ei provocatoare publicate pe internet.

Citește și: VIDEO. Momentul șocant în care o jurnalistă își trage singură o palmă peste față în direct la TV

Dar, o postare recentă pe Instagram a atras cu siguranță atenția fanilor din mai multe motive, scrie Daily Star.

Modelul celebru s-a dezbrăcat nud pentru un moment de desfăț în baie plină de abur – dar un detaliu din fundal a provocat distragerea atenției.

Cine este Nova Jewels

Nova Jewels, în vârstă de 28 de ani, este un fotomodel din Dundee, o tânără cu forme senzuale care nu are rețineri să participe și în ședințe foto cu rating X, arată sursa citată.

Nova s-a dezbrăcat recent chiar și într-un documentar incitant de pe Channel 4, nerecomandat minorilor, intitulat "Confessions of a Cam Girl".

În instantaneul postat pe Instagram, frumusețea roșcată și-a dat hainele jos pentru a poza pentru a le oferi fanilor ei un selfie nud în oglindă.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Și-a aruncat halatul elegant și s-a filmat în fața oglinzii.

Nova a poziționat camera video a telefonului ei în așa fel încât imaginea să nu le permită curioșilor să vadă prea mult.

Practic, fotografia a fost decupată chiar deasupra sânilor ei.

Modelul celebru s-a dezbrăcat nud, dar altceva a atras privirea fanilor ei

[Sursa foto: Instagram]

Detaliul din spatele vedetei a stârnit cele mai multe comentarii

Un detaliu din spatele vedetei a stârnit cele mai multe comentarii. Zeci de fani au glumit pe seama pisicii care apare în spatele fotomodelului.

Detaliul care a încercat să fure lumina reflectoarelor în postarea Novei de pe rețelele sociale a fost pisicuța tinerei.

„Aceasta este, din punct de vedere tehnic, o poză cu pisicuță”, și-a tachinat Nova admiratorii în legenda fotografiei semi-nud.

Cu toate acestea, fanii ei au fost mai degrabă mulțumiți cu selfie-ul seducător, deoarece puteau lăsa restul în seama imaginației lor.

„Uimitor”, a scris un fan. Un alt utilizator a adăugat: „Doamne”.

Fotomodelul scoțian a povestit recent că s-a îndrăgostit de unul dintre abonații de pe contul ei de Only Fans.

După ce și-a dat seama că abonatul plătitor mergea la aceeași sală și locuia vizavi, Nova a făcut pasul și l-a cunoscut în viața reală.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI