Eliza Rose Watson a intrat pe rețeaua TikTok pentru a împărtăși selfie-ul pe care l-a făcut în timp ce se afla la plajă în insula Creta.

Citește și: Un șarpe uriaș, aruncat de valuri pe plaja mării. "Este viu și veninos"- FOTO

Tânăra de 31 de ani s-a uitat cu mirare la fotografia pe care și-a făcut-o și nu i-a să creadă ce se afla într-un colț al pozei.

În primă instanță, Rose Watson nu și-a dat seama că e ceva în neregulă în poza făcută:

Eliza Rose Watson

Eliza Rose Watson, pe plajă

[Sursa foto: TikTok]

"Are un unghi mai bun, nu-i așa?"

Modelul celebru în toată lumea a rămas nedumerită după ce a surprins din greșeală momentul în care o „femeie în vârstă” i-a făcut o poză pe ascuns.

Citește și: Ea este cea mai sexy femeie pompier din lume. Cântă la saxofon și se luptă cu focul: „Am înregistrat deja câteva melodii”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Potrivit publicației Mirror, Eliza Rose Watson, 31 de ani, din Marea Britanie, stătea pe plaja din Creta în timpul unei vacanțe de câteva zile, când a decis să-și facă un selfie pe care să-l trimită unui prieten.

În clipa în care a mărit poza, ea a observat pe cineva care o pândea în spatele imaginii- o femeie care părea să aibă telefonul îndreptat în direcția lui Rose.

Eliza Rose Watson

Spionul din spatele modelului Eliza Rose Watson 

[Sursa foto: TikTok]

Se pare că vedeta nu a pus la inimă incidentul și a glumit că e puțin probabil ca fanul respectiv să fi putut obține un unghi mai bun al fundului ei.

Eliza Rose le-a împărtășit poza pe TikTok celor 46.000

de urmăritori ai săi, unde a scris: „Fair play cu ea. Are un unghi mai bun?”

Postarea a fost vizualizată de peste 18.000 de ori și a strâns peste 2.000 de aprecieri, comentatorii fiind împărțiți în două tabere.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

O persoană a spus: „Pare că a făcut zoom acolo”. Un altul a scris: „Da, doar trimitea mesaje…” „Lol a rupt”, a spus altcineva.

În timp ce unii au glumit pe marginea situației, alții s-au enervat din cauza încălcării intimității femeii. „Nu era mare lucru de făcut în afară de râs”, a spus Eliza Rose.

„Am simțit că spațiul meu a fost puțin invadat, totuși, ea avea dreptul să facă fotografia sau filmul. După ce mi-am dat seama ce s-a întâmplat, am vrut de fapt să o dau de urmă pentru că probabil că a avut o fotografie mai bună decât mine!”, s-a destăinuit vedeta.

Eliza Rose spune că a mai avut incidente similare, dar de obicei cu membri de sex opus, nu cu „femei mai în vârstă”.

@elizarosewatson1

I mean, fair play to her. Has she got a better angle?

♬ Monkeys Spinning Monkeys- Kevin MacLeod & Kevin The Monkey


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si